40 otseliini ja uued sihtkohad Tallinna lennujaamast

27.09.2023
Estravel

40 otseliini ja uued sihtkohad – Tallinna lennujaama talvine lennuplaan toob müüki ajaloo suurima istekohtade arvu.

Tallinna lennujaamast saab eeloleval talvehooajal lennata 17 erineva lennufirmaga 40 otselennuliinil. Müügis olevate istekohtade arv on läbi ajaloo suurim. Võrreldes eelmise talvehooajaga on müügis 10% rohkem istekohti.

Kuigi Tallinnast on varemgi saanud otselennuga Kanaari saartele (reisikorraldajate tellimuslendudega), siis pole kunagi varem saanud seda teha regulaarlennuga – uute sihtkohtadena on seekord valikus nii Gran Canaria kui Tenerife. Suusasõprade jaoks on selle talve uueks sihtkohaks Genf.

Talvisele lennugraafikule minnakse üle traditsiooniliselt koos kella keeramisega oktoobri viimasel pühapäeval.

Regulaarlendude puhkusesihtkohtade seas on jätkuvalt paljud tuntud ja armastatud linnad, aga lisandunud on uusi, kuhu möödunud hooajal lennata ei saanud.

Uued regulaarlendude sihtkohad on Gran Canaria ja Tenerife, kuhu saab lennata airBalticuga ning esimest korda jätkab Aegean Airlines talvehooajal lende Ateenasse ja SunExpress Antalyasse. Kui varem sai Hispaania lõunarannikule Malagasse vaid teatud kuudel aastas, siis eestlaste suureks lemmikuks kujunenud sihtkoht on saanud nüüd aastaringse lennuühenduse Tallinnast.

Lisaks leiab lennugraafikust taas lennud Paphosele ja Dublinisse. Jätkuvalt on valikus Euroopa suurlinnad nagu London, Pariis, Amsterdam, Berliin, Barcelona, Zürich, Kopenhaagen jt.

Suusasõprade jaoks on airBalticul varuks detsembrist kord nädalas toimuvad regulaarlennud Genfi ja Salzburgi. Ka Milano, München, Zürich, Viin, Veneetsia (Treviso lennujaam) ja Khuthaisi sobivad muuhulgas suurepäraselt just suusakuurortide külastamiseks.

Tšarterlennu sihtkohti, kuhu pileteid on võimalik osta vaid reisikorraldajate või reisibüroode kaudu, on sel talvehooajal Tallinna lennujaamast neli: Sharm El Sheikh, Hurghada, Tenerife ja kõige põnevama sihtkohana Aqaba Jordaanias.

Kõigi otselennu liinide ja lennuplaanidega saab tutvuda siin.

Allikas: Tallinna Lennujaam

 

Kommentaarid: