airBaltic avab uue baasi Soomes

15.12.2021
Estravel

2022. aasta mais avab airBaltic uue baasi Soomes, Tamperes. Alates maikuust pakub airBaltic Tamperest kuut otselendu lisaks olemasolevale Riia ühendusele.

airBalticu tegevjuht Martin Gauss ütleb: „Astudes sammu Baltikumist väljapoole, hoogustame oma tulevast kasvu ja jõuame kiiremini kasumlikkuse juurde tagasi. Järgmisel aastal liitub meie lennukipargiga kaheksa uut lennukit ning pakume parimat ühendust Riia, Tallinna, Vilniuse ja Tamperega ning sealt edasi. Tampere piirkonnas elab üle 500 000 inimese ja meie arvud näitavad, et kohalik nõudlus lennureiside järele on piisav.

Soome lennujaama operaatori Finavia tegevjuhi asetäitja ja Airport Networksi asepresident Jani Jolkkonen selgitab: „Meil on hea meel näha, et airBaltic näitab Tampere-Pirkala lennujaama vastu veelgi suuremat usaldust. Oleme teinud koostööd airBalticuga Finavias juba mitu aastat ning selle uue baasi avamine viib meie koostöö uuele tasemele. Tampere-Pirkala Lennujaam Finavia on väga oluline ning oleme viimastel aastatel lennujaama arendusse investeerinud ligi 20 miljonit eurot. Uus baas pakub airBalticu Euroopa liinidele juurdepääsu kohalikele äri- ja puhkusereisijatele, kes loodetavasti saavad uutest liinidest kasu.

Tampere linnapea Anna-Kaisa Ikonen ütleb: „Meil on hea meel tervitada airBalticut tema uude baasi Tamperes. Tampere piirkond on kiiresti arenev rahvusvaheline suurlinnapiirkond ning uued otselennud on olulised ettevõtluse, turismi, rahvusvaheliste talentide, innovatsiooni ja piirkonna edasise kasvu jaoks. Need tugevdavad meie ühendust teiste Euroopa linnadega. Tampere piirkonnas on palju pakkuda nii äri- kui ka puhkusereisijatele ning meil on hea meel, et piirkond on nüüd veelgi paremini kättesaadav reisijatele üle kogu maailma.

Alates 2022. aasta maist pakub airBaltic Tamperest otselende Oslosse (Norra), Kopenhaagenisse (Taani), Frankfurti ja Münchenisse (Saksamaa), aga ka päikeselistesse sihtkohtadesse- Malagasse (Hispaania) ja Rhodosele (Kreeka).

Osta lennupiletid Estraveli lennupiletite e-poest.

Kommentaarid: