airBaltic avab uue lennuliini Tallinn – Salzburg

11.04.2019
estravel

AirBaltic jätkab oma laienemist Tallinna lennujaamas, kuulutades välja praeguseks oma 13. otselennuliini Eesti pealinnast Salzburg’i, Austriasse. Hooajalised talvelennud hakkavad toimuma alates käesoleva aasta 21. detsembrist.

Martin Gauss, airBaltic’u juhatuse esimees: “Aastate jooksul on Salzburg olnud Baltikumi resijate jaoks üheks top suusatamise sihtkohaks. Avades uue lennuliini, demonstreerime jätkuvalt oma pühendumist Eesti turule ja kindlustame saavutatud liidripositsiooni. Meil on väga hea meel näha, et tänaseks oleme Eesti reisijate jaoks valik nr. 1.”

Lennud Tallinna ja Salzburgi vahel hakkavad toimuma üks kord nädalas. Lennuliinil hakkab opereerima lennuk Airbus A220-300. Lennufirma täieliku lennuplaani, piletite ja uute sihtkohtadega on juba võimalik tutvuda firma kodulehel.

Tallinnast pakub airBaltic otselende Amsterdami, Berliini, Londonisse, Oslosse, Pariisi, Stockholmi, Viini, Vilniusesse, samuti aga mugavat lennuühendust läbi Riia. Saabuva juuni alguses käivitab airBaltic Tallinnast kolm uut otselendu Malagasse, Brüsselisse ja Kopenhaagenisse.

 

Kommentaarid: