airBaltic laieneb Eestis ka järgmisel aastal

07.12.2015
estravel

AirBalticu plaan Horizon 2021 liigub selle poole, et opereerida järgmise viie aasta jooksul 11 otseliini Tallinnast ja Vilniusest ning enam kui 60 liini Riiast.

airBaltic avas 2015. aasta suveperioodil 14 uut liini, nende seas uued otselennud Tallinnast ja Vilniusest, mis täiendavad juba olemasolevat 60 lennuliini Riiast Lääne-Euroopasse, Lähis-Idasse ja Venemaale ning SRÜ riikidesse.

Suvel teatas airBaltic uuest äriplaanist Horizon 2021, mis keskendub Baltikumi lennuühenduse märkimisväärsele parandamisele. AirBalticu plaan Horizon 2021 liigub selle poole, et opereerida järgmise viie aasta jooksul 11 otseliini Tallinnast ja Vilniusest ning enam kui 60 liini Riiast.

Erainvestor ja Läti valitsus on andnud rohelise tule ning nõustunud investeerima 132 miljonit eurot airBalticusse, mis pikas perspektiivis parandab lennundust Eestis, pakub uusi otseliine ning odavamaid pileteid.

Võttes arvesse uut Horizon 2021 äriplaani ja airBalticu poisitsiooni tugevnemist Eestis, taashindab firma hoolikalt potentsiaali tulevikus avada liin Riia ja Tartu vahel, ent antud hetkel ei ole selle otsuse langetamiseks konkreetset aega määratud.

Lisainformatsiooni saamiseks ja lennupiletite tellimiseks helista telefonil 6 266 266, Skype’is estravel.ee või saada e-kiri aadressile estravel@estravel.ee.

 

Kommentaarid: