airBaltic pakub nüüdseks toitlustamise võimalust ka otselendudele Tallinnast

13.06.2019
estravel

airBaltic arendab jätkuvalt oma teenust Eesti reisijate jaoks. Nüüdseks on Tallinnast algavatele lendudele võimalik tellida ka toitlustust valides 18 värske ja tervisliku variandi vahel.

Zane Pabērza, airBaltic lennuteenuste juht: “Me arendame jätkuvalt oma Eesti klientidele pakutavat teenust. Käesoleval aastal käivitame neli uut otselendu Eesti pealinnast, mida teenindavad airBalticu uued lennukid. Meie toidu ettetellimise süsteem on saavutanud reisijate seas populaarsuse ning me loodame teenuse soojale vastuvõtule ka Eestis.”

Eesti reisijate jaoks avame toidu ettetellimise süsteemi, milles on 18 erinevat toiduvalikut. Oma toidutellimust on võimalik esitada kas broneeringu teostamisel või vähemalt 24 tundi enne lennu toimumist. airBaltic samuti pakub erinevaid toitlustuse variante erinevatele dieetilistele eelistustele, sh gluteenivabu ja vegantoite. Broneerimise kohta küsi täpsemalt oma reisikonsultandilt.

Kokad kolmest Balti riigist on valmistanud hoolega ette seitse uut rooga ning uuendanud 11 kõige populaarsemat toiduvalikut. Uue menüü eesmärgiks on vastata kõikide lennufirma reisijate ootustele, samuti aga pakkuda kogu vajalikku lastega reisijatele.

Tallinnast pakub airBaltic otselende Amsterdami, Berliini, Londonisse, Oslosse, Pariisi, Stockholmi, Viini, Vilniusesse, samuti aga mugavat lennuühendust läbi Riia. Saabuva juuni alguses käivitab airBaltic Tallinnast kolm uut otselendu – Malagasse, Brüsselisse ja Kopenhaagenisse.

Lisaks kuulutas airBaltic välja ka 13. otselennu käivitamise Eesti pealinnast Salzburgi, Austriasse. Hooajaline otselend kahe linna vahel alustab tööd 21. detsembril 2019.

airBaltic’u koduturuks on Baltikumi kolm pealinna, millest lennufirma pakub rohkem kui 70 erinevat sihtkohta Euroopas, Skandinaavias, SRÜ ja Kesk-Ida riikides. Suvel 2019 käivitab airBaltic Riiast veel viis uut sihtkohta, milleks on Lviv, Dublin, Stuttgart, Kos ja Menorca.

Näidisroad menüüst:

Kommentaarid: