Alates 08.06.2020 hakkab Salva Kindlustus pakkuma reisimisel COVID-19 tervisekindlustuse kaitset

04.06.2020

Alates järgmisest esmaspäevast on COVID-19 tervisega seotud juhtumid Salva Kindlustusel kaetud!
Jätkuvalt ei ole kaetud lendude tühistamisest ja riigipiiride sulgemisest tingitud juhtumid.
Täpsem info Salva Kindlustuselt:

Kuigi eriolukorra meetmeid leevendatakse erinevates riikides erinevalt, saab siiski nüüdseks juba tõdeda, et inimesed pöörduvad tagasi tavapärase elu- ja töörütmi juurde ning pea kolm kuud kestnud keeruline aeg on mööda saamas.

Salva Kindlustus otsustas sellest olukorrast ajendatuna härjal sarvist kinni haarata ja sisse viia mõned reisikindlustuse muudatused, et edaspidi klientidele veelgi kvaliteetsemat reisikindlustuse teenust pakkuda.

Meil on heameel teatada, et alates 08.06.2020 hakkame reisimisel pakkuma COVID-19 tervisekindlustuse kaitset.

Katame viirusesse nakatumise tõttu tekkinud ravikulud (kulud diagnostikale, ravimitele, haiglaravile) välismaal ning kasutamata reisipaketi maksumuse juhul kui kindlustatul diagnoositakse viirus enne reisi Eestis ning reisimine on seega vastunäidustatud. Muudatus laieneb juba ka kehtivatele reisikindlustuse poliisidele.

Viiruse diagnoosimisel on kaetud ka karantiini sattumise korral lisakulutused majutusele ning vajadusel uute tagasisõidupiletite maksumus kuni 1500 eurot.

Endiselt ei ole antud viirusega seotud kulud kaetud reisitõrke kindlustuse alusel, mis puudutab lendude tühistamist ja riigipiiride sulgemist Covid-19 viiruse tõttu.

Ainsana Eestis tegutsevatest kindlustusseltsidest pakume tervisekindlustuse kindlustuskaitset 1 000 000 eurot!

Usume, et 1 000 000 euro suuruse tervisekindlustuse kattega ei tohiks kusagil maailmas hätta jääda, seda eriti ülikallite ravikuludega riikdes nagu näiteks USA või Kanada.

Meie käest on ka küsitud, kas saab kindlustada varem ostetud pakette (eelkõige reisitõrget). Oleme vastu võtnud otsuse, et seda saab teha juhul, kui reisi alguseni on jäänud vähemalt kolm kuud või rohkem.

Näide: Klient soovib täna sõlmida kindlustust reisile, mis algab 1. oktoobril. Poliisi sõlmimine on võimalik, sest reisi alguseni on jäänud rohkem kui 3 kuud. Kui reisi alguseks on aga näiteks 1. juuli, siis meie programm poliisi vormistada ei võimalda, sest reisi alguseni on jäänud vähem kui 3 kuud.

Erandina käsitleme olukorda, kui reisipakett on ostetud viimase 7 päeva jooksul. Sellisel juhul palume kindlustus vormistada 7 päeva jooksul peale esimese osamakse tasumist.

Juhul kui reis on edasi lükatud hilisemale ajale ja kokkuleppel reisibürooga on reisi ja kindlustuse maksumus jäetud ettemaksuks, siis uue reisi ajaks saab poliisi kopeerides kasutada tühistatud poliisi andmeid ja vormistada uueks reisiks uue poliisi.

Ajutiselt oleme peatanud reisitõrke lisariski alusel ürituse ärajäämise kaitse ostmise võimaluse. Teavitame teid koheselt, kui selle lisariski pakkumine on uuesti võimalik.

Alates 08.06.2020 hakkame reisikindlustust müüma uute tingimuste järgi. Tingimusi saab lugeda siit.

Vormista reisikindlustus mugavalt iseteeninduses SIIN.