Brigitte Bardot näitus St Tropez’s

08.07.2010
Helena Parmask

Kui mõni aeg tagasi kirjutasime Londonis toimuvast Grace Kelly näitusest, siis nüüd on isikunäituse saanud ka teine maailmakuulus kaunitar – Lõuna-Prantsusmaal St Tropez’s avati juuni lõpus Brigitte Bardot’le pühendatud näitus.

Brigitte Bardot’d tuntakse kui seksisümbolit, täiusliku naiselikkuse võrdkuju ning andekat näitlejat ja lauljat. Oma kuulsuse saavutas Brigitte filmiga “Ja Jumal lõi naise”, ta on mänginud kokku 48 filmis ning lindistanud 80 muusikapala.

Näitlemisega lõpparve teinud, kogus Bardot tuntust kui tulihingeline loomade õiguste eest võitleja.

Sensuaalne, vaba, karismaatiline ja sihikindel Brigitte Bardot on hullutanud paljusid, kuid vähesed on näinud tema sisemaailma. Näitus on jagatud kolme ossa ning viib külastaja selle kauni ja ihaldatud naise elu keskmesse.

Näha saab seni avaldamata kirju, maale, fotosid ja isiklikke esemeid. Külastaja astub läbi Brigitte Bardot lapsepõlve, armuelu ja karjääri. Näitusel on väljas nii esemed erinevatest arhiividest kui ka daami enda erakogust.

Näitus jääb avatuks kuni 31. oktoobrini, see toimub St Tropez linnas “Espace Rendez-Vous des Lices” nimelises näitusehallis. Sissepääsupilet täiskasvanule maksab 11 eurot.

Eriti hea võimalus on näitust minna külastama neil, kes on juba ostnud Estraveli villapaketi Lõuna-Prantsusmaale Nizza lähedale! :)

Kommentaarid: