Detsembrikuine Estraveller on ilmunud

08.12.2008
Mari-Liis

Puhas rõõm on tõdeda, et Estraveli reisiajakirja Estraveller detsembrikuine number on ilmunud. Seekordses ajakirjas on lisaks reklaamile mitmeid lugemist väärivaid kirjatükke.

Näiteks leiab huvitavaid ideid meie aastavahetuse veetmise topist – otsus seisab vaid soovi ja rahakoti pakusese taga. Pisut tõsisema artikli turismisektorit tabanud langusest on kirjutanud käesoleva blogipostituse autor. Mõned näpunäitedki abiks, kuis segases olukorras toimida.

Reisihimu saab endas üles kütta järgmiste reisikirjadega: aastavahetus Malaisias, Jüri Liivi reisikiri Boliiviast, huvitavate detailidega ülevaade Londonist (sekundeerimas kirjatükk Inglise köögist), Ruth Laidvee põige Inglismaa lõunarannikule, süllekukkunud Macau-reis by Helle-Mai Pedastsaar, Glacier Expressi Jüri Toomel sulest ja Dubais resideeruva Kati Vabi rikkalikud luksreisimise kogemused.

Traditsioonlised õpetussõnad fotografeerimise (sedakorda sellest, kuidas tuld pildile püüda) kohta ütleb Kaido Haagen.

Kel aastavahetuse plaanid veel tegemata ning ei taha kaugele minna, siis kodumaiseid lõbutsemisvõimalusi presenteerime püsikliendile mõeldud lehekülgedel.

Päeva-paari jooksul peaks uus Estravelleri-versioon ka veebis lehitsejaile nähtavaks saama. Seniks aga glögiklaas kätte, piparkoogikauss haardeulatusse ja ajakirja lugema!

Kommentaarid: