Eesti mahukaim reisiportaal www.estravel.ee uuenes

11.05.2015

www.estravel.ee on saanud uue kuue ning annab põhjuse uudistama tulla nii parimate reisipakkumiste jälgijaile kui ka neile, kes reisiinspiratsiooni või infot otsivad.

uus-veeb-avalehtKeskkond on värske ja fotoküllane ning lisaks atraktiivsele esmamuljele ja reisiisu tekitamisele ka varasemast mugavam kasutada, esitleb reisipakkumisi paremini ja koondab kasulikku infot.

Veebi põhitähelepanu on koondatud standardiseeritud reisipakkumistele, kus hinnainfo ja sihtkohaga seonduv on kiirelt haaratav. Uudisena on reisipakkumiste hinnatabelites nüüd nähtaval ka boonuspunktid, mida Estraveli kliendikaardi omanikud reisiostude eest punktikontole teenida võivad. Samuti on esil järelmaksuga toodete ostmise võimalused.

Kiirust ja iseseisvat online’is plaanimist või ostmist armastavate veebikülastajate jaoks on lehe vasakmenüüsse toodud teenuste ikoonide kiirlingid (lennupiletite ostmine, majutuse, laevapiletite, reisikindlustuse online-broneerimine, reisipaketid, viimase hetke reisid ja siseturismi pakkumised, lisaks viited püsikliendi soodustustele, järelmaksu- ja viisainfole).

Ideede otsijatele pakub uus lehekülg oma pildiküllusega nii inspiratsiooni reisile minekuks kui ka emotsioone ning mõtte tekkimisel on alati lihtne reisi vormistamisel reisikonsultandilt nõu ja abi küsida. Reisipäringu või tellimuse tegemine on väga mugavaks muutunud – kontakti võtmise võimalusi leiab portaalis läbivalt.

Reisiinfo otsijad saavad menüü “Teenused” kaudu lähemalt lugeda Estraveli reisitoodete kohta ja vaadata seonduvaid pakkumisi. Või miks mitte näiteks lugeda, mis on ise broneerimise või reisikonsultandi kaudu ostmise eelised.

veeb-uuenes-arikliendi-vaadeUues veebis on eraldi profiil ka ärikliendile, kuhu on koondatud vajalik info Estraveli eeliste ja ärikliendi pakkumiste kohta. Liikumine ärikliendi töökeskkondadesse (ExtraNet ja ärikliendi e-pood) on seotud kiirmenüüdega ning kontakti võtmine klienditeenindusega kiirelt ja mugavalt leitav.

Veeb täieneb lähikuudel veelgi. Lisandub näiteks mahukas sihtkohtade rubriik ning võimalus logida sisse oma kliendikontosse. Viimaseid reisiuudiseid ja parimaid pakkumisi saab jätkuvalt lugeda ka Estraveli uudiskirja vahendusel.