Eesti suurim kruiisiportaal kruiis.ee nüüd avatud

22.03.2017

Kruiisiturism on Eesti reisijate hulgas üha populaarsem. 2016. aastal käis kruiisil kaks korda rohkem Eesti turiste, kui aasta varem. Tulenevalt kasvanud nõudlusest avas Estraveli kruiisiagentuur CruiseCentre suurima eestikeelse kruiiside online-portaali kruiis.ee, mille valikus on ligi 100 erineva kruiisifirma pakkumised üle maailma.

Lisaks kruiisireisijate arvule kasvab ka pakutavate kruiiside valik Kruiisifirmad investeerivad  uuenduslike laevade ehitamisse ja hetkel on töös lausa 68 uut kruiisilaeva, mis on rekordiline arv läbi aegade. Erinevate laevade, marsruutide ja pardal pakutava programmi valik on väga rikkalik ning ostuotsuse tegemine on reisija jaoks üsna keeruline. Sellest tulenevalt avas Estravel täna uue online-portaali kruiis.ee, mis koondab pea kõiki sertifitseeritud kruiisifirmasid üle maailma.

kruiis.ee valikus on ligi 100 erinevat kruiisifirmat. Soodsaimaid kruiisid algavad paarisajast eurost. Kõige kallimad kruiisid on ekspeditsioonid luksuslaevadel, mis maksavad mitukümmend tuhat eurot reisija kohta. Kruiiside pikkus võib olla paarist päevast kuni mitme kuuni, kuid keskmise kruiis.ee lehel müüdava reisi pikkuseks on 5-7 päeva.

“Kruiisituristide arv kasvab kõikjal maailmas ning ennustatakse selle trendi jätkumist. 2017. aastaks prognoositakse kruiisituristide koguarvuks 25,3 miljonit reisijat,” kommenteeris Estraveli kruiisiagentuuri CruiseCentre juht Kristi Kukk.

“Erinevaid kruiisifirmasid koondav online-portaal teeb sobiva kruiisi leidmise kliendi jaoks lihtsamaks ja mugavamaks. Väiksema kogemusega kruiisireisijal soovitame enne ostu sooritamist aga kindlasti ka professionaalselt reisikonsultandilt nõu küsida, sest kõik sooduspakkumised veebi ei jõua. Reisid uutele laevadele müüakse kiirelt välja, mistõttu tasub kruiisiplaanid varakult paika panna. Juba ostetakse kruiisireise 2018. aastaks laevadele, mida alles ehitatakse,” lisab Kukk.

Talvehooajal seilab enim kruiisilaevu Kariibi merel. Populaarsed on ka Dubaist algavad kruiisid. Suvehooajal on suurim valik kruiisireise Vahemerel ning siis toimuvad ka Alaska, Uus-Inglismaa ja Norra kruiisid.

CruiseCentre on Estraveli kruiisiagentuur, mille valikus on ligi 100 erinevat kruiisiettevõtet üle maailma ning mis opereerib kruiiside online-portaali kruiis.ee. Estravel on ainus Eesti reisiettevõte, mis on rahvusvahelise kruiisiorganisatsiooni CLIA (Cruise Lines International Association) liige. CLIA on maailma suurim kruiisifirmade ühendus, kuhu kuuluvad kõik suuremad kruiisifirmad ning nende ametlikud müügiagentuurid.

Lisainfo:
Airi Ilisson-Cruz
Estraveli turundusdirektor
Tel: +372 626 6371
Mob: +372 503 0329
Email: airi@estravel.ee