Eesti tüdrukute halb kogemus Airbnb-s: oleksime 2400 eurost ilma jäänud

14.06.2022
Estravel

Neli Eesti tüdrukut soovisid veeta mõnusa nädalavahetuse Roomas ning broneerisid pahaaimamatult majutuse Airbnb kaudu, kuid ööbimiskohta jõudes ootas neid ees ebameeldiv üllatus ja palju segaseid asjaolusid.

Neli sõbrannat otsustasid pikemaks nädalavahetuseks minna kevadet nautima Rooma, kuna Tallinnast on sinna otselennuga mugav kohale jõuda. ”Tegime Eestis ööbimiskoha broneeringu Airbnb-s, mis maksis nelja peale kokku 900 eurot. Seal oli kohe kirjas, et kui jõuame pärast südaööd, siis peame maksma lisatasu 30 eurot, et ööbimiskohta sisse pääseda,” selgitab Mari (nimi muudetud).

Kui tüdrukud Roomas maandusid, olid nad saanud uue sõnumi, kus seisis, et nüüd peavad nad edasi suhtlema uue kontaktiga, kes laseb nad küll sisse, aga seda mitte vähem kui 50 euro eest.

Ebameeldivused aga sellega ei lõppenud, sest majutuskohas neile ust ei avatud ning sekelduste süvenedes tuli tüdrukutel suhtlema hakata selle kolmanda inimesega, kes lubas küll tõuksiga kohale tulla ja nad sisse lasta, kuid ei tulnud kohale ning ütles mõne aja pärast, et saadab neile sõnumirakenduse Whatsappi kaudu uue aadressi ning sel ööl tuleb neil ööbida hoopis seal.

Olukord oli lõpuks kujunenud niivõrd ebameeldivaks, et kell 1 öösel olid Eesti tüdrukud omapead Rooma tänaval ja ootasid, et Airbnb klienditugi võtaks ühendust majutuspakkujaga. Ümberringi aga olid kõik hotellid välja müüdud ning ka öösel keegi sisseregistreerimist polnud tegelikult nõus tegema. Samuti hakkasid tüdrukute mobiiltelefonide akud tühjaks saama…

Loe, mis Eesti tüdrukutest Roomas edasi sai, TV3 uudisteportaalist.

Allikas: TV3.ee

 

 

Kommentaarid: