Eestlased maailmas: jazzitudeng Ines New Yorgis

17.12.2009
Anu Vane

Head sõbrad, täna tutvustame teile tõelist pärli jazzmuusikahuvilistele.

Ines Kuusik on New Yorgis jazzi tudeeriv Tartu Ülikooli Viljandi Kultuuriakadeemia 4. kursuse muusikatudeng ja vabakutseline muusikaajakirjanik, kelle seiklustest New Yorgi jazzimaastikel saate lugeda SIIT.

Ines kirjutab: “Teen koostööd NY vanima jazzituure pakkuva agentuuriga Big Apple Jazz ning tunnen isiklikult paljusid kuulsaid kohalikke jazzmuusikuid ja klubitöötajaid. Tean kõiki siinseid klubisid, sealhulgas paljusid turistide poolt avastamata väikseid klubisid Brooklynis ja Harlemis, kus võib kohata kõige värskemaid talente, sageli ilma rahata.”

Mitmed inimesed on Inesega juba sellistel tuuridele käinud. Ühel õhtul võib käia koguni neljas-viies erinevas kohas. Ines viib oma kliendid klubidesse, aitab valida välja parimad kontserdid sobivate hindadega ning tutvustab põhjalikult kohalikku muusika-eluolu.

Muusikasõbrad saavad Inesega kontakteeruda järgmiselt:
Ines Kuusik: ines.kuusik@gmail.com
Telefon USAs +1-914-434-2870
Telefon Eestis: +372-56-470-923

New York City on põnev suurlinn, mille avastamiseks tasub kindlasti aega võtta rohkem kui vaid mõned päevad. Lennupiletite, majutuse, ekskursioonide ja kõige muuga aitavad sind kõik Estraveli reisikonsultandid, võta ühendust estravel@estravel.ee.

Estravel ei ole vastutav ülaltoodud teenuste ja info vahendamise või kvaliteedi eest.

Kommentaarid:

  1. Annekreet

    Tere, Liina! Tänud märkamast, parandasime lingi ära!

  2. Liina

    link "SIIT" on vigane.

  3. [...] kui juhtute siiapoole tulema, vaadake Estraveli kodulehekülge… Oleks väga [...]