Eksklusiivne Cartier’ juveelinäitus Prahas

07.06.2010
Helena Parmask

Tutvustame vahepeal veel ühte lähiajal Euroopas aset leidvat erilist kultuurisündmust. Sellel suvel korraldatakse Prahas eksklusiivne Cartier’ juveelinäitus „The Power of Style”.

Näitus leiab aset kuulsas Praha lossis 9. juulist 17. oktoobrini. Välja pannakse üle 350 ajaloolise ja haruldase ehtekomplekti ja tarbeeseme, mille on 160 aasta jooksul valmistanud Cartier’ töökoda.

Külalised saavad lähedalt imetleda haruldasi aardeid, millest paljud kuuluvad kuninglikele suurkujudele ja riigijuhtidele. Iga ehte kõrvale on jutustatud ka selle saamislugu.

Praha on kogu maailmas kaheksas linn, kellel on olnud au olla selle unikaalse väljapaneku asukohaks. Varem on näitus olnud avatud New Yorki Metropolitani muuseumis, Briti muuseumis Londonis ja teistes kuulsates näitusepaikades Pariisis, Berliinis, Moskvas ja Tokyosse. Prahasse saabub kogu kollektsioon Pekingist, Hiinast.

Estravel on omalt poolt kokku pannud reisipaketi, millega saate ühendada mõnusa linnapuhkuse ja erakordse näituse külastuse. 3-päevase paketi hind on alates 4695 krooni, see sisaldab lennupileteid, majutust, hommikusööke, transfeere ning loomulikult pileteid näitusele.
Rohkem infot reisipaketi kohta leiate siit.

Kui kellelgi on Praha reisiplaanid juba tehtud, siis vajadusel saame aidata ka lihtsalt piletite broneerimisega!

Kommentaarid: