Estonian Air langetas Flex pileti hinda

09.12.2014
Estravel

Estonian Air pakub Flex pileti ostjale madalamat hinnataset – Flex Promo. Flex Promo piletid on saadaval Kiievi, Peterburi, Vilniuse ja Oslo lendudele vähemalt 14 päeva enne väljalendu ja kuni Flex Promo pileteid on saadaval.

Flex Promo hinnatasemega piletid on mõeldud neile, kes soovivad hea hinna eest paindlikke piletitingimusi ja on valmis pileti broneerima vähemalt 14 päeva enne lennu algust. Sarnaselt teistele Flex hinnatasemega piletitele annab ka Flex Promo mitmeid paindlikke eeliseid, nagu kaks äraantavat pagasit reisija kohta, topelt EuroBonuse punktid, nime ja kuupäeva muutmise võimaluse ning pardatoitlustust Estonian Airi lendudel,“ selgitas Indrek Randveer, Estonian Airi juhatuse liige.

“Uus hinnatase on mõeldud eelkõige äriklientidele, kelle reisiplaanid võivad tihti muutuda. Samas loodame huvi äratada ka teiste paindlikkust ja mugavust hindavate reisijate hulgas. Testime uut hinnataset esialgu neljal liinil 2015. aasta veebruarini, mille järel teeme otsused edasiste sammude osas,“ lisas Randveer.

Estonian Air pakub Light, Eco, Flex ja Business pileteid, mis erinevad piletitingimuste ja teenindusklassi poolest.

Lisainformatsioon
Lisainformatsiooni saamiseks ja lennupiletite broneerimiseks helistage telefonil 6 266 266, Skype’is estravel.ee või saatke e-kiri aadressile estravel@estravel.ee.

Kommentaarid: