Estonian Airi muudatused lennule registreerumisel Kiievis ja Amsterdamis

09.02.2015
estravel

Estonian Airi kliendid saavad end internetis ise lennule registreerida kõigis Estonian Airi sihtkohtades. Internetis regulaarlennule registreerimine on lihtne ja mugav. Varakult registreerides saab valida just endale sobiva istekoha ning pere või sõpradega reisides on see kindel viis saada kogu seltskonnale lähestikku istekohad.

Alates 12. jaanuarist hakkas ka Kiievist ja Amsterdamist lendu alustavale Eco ja Light piletiga reisijale lennule registreerumine check-ini lauas maksma 10 eurot. Eco ja Light piletiga reisijad saavad tasuta lennule registreeruda lennufirma kodulehel või tellida endale automaatse check-ini. Erandiks on Peterburi, Moskva ja Stockholmi Bromma lennujaamad, kus Eco ja Light piletiga reisijad saavad end lennule registreerida tasuta ka check-ini lauas.

Lennule registreerumise tasu ei kehti Flex ja Business piletiga reisijatele, SAS EuroBonus hõbe-, kuld- ja plaatinumkaardi omanikele olenemata piletist, reisijatele, kelle lend on tühistatud ja asendatud teise lennuga, grupitellimusega reisijatele ja erivajadustega reisijatele (üksi reisivad alaealised, nägemis- või kuulmishäiretega, lisatooli jne vajavad reisijad), kes saavad endiselt check-ini lauas tasuta registreeruda.

Transiitreisijad, kes alustavad reisi teiste lennufirmade opereeritavatel lendudel ja jätkavad oma reisi samal päeval Estonian Airi teenindataval lennul, saavad lennule registreeruda tasuta lennujaama transiit check-ini lauas, transiitkeskuses või väravas.

Estonian Airi kodulehel saab check-ini teha 36 tundi kuni 45 minutit enne plaanipärast väljumist kõigile Estonian Airi lendudele.

Automaatse check-ini tellimiseks tuleb pileti ostmise käigus sisestada reisija mobiiltelefoni number. Telefoninumbri saab hiljem broneeringusse lisada Estonian Airi kodulehel Minu ostude kaudu. Automaatse check-ini korral saadetakse reisija mobiiltelefonile automaatselt lennule registreerumise kinnitus koos pardakaardi lingiga lennule eelneva päeva õhtul kell 19.00, kui lend väljub 00.01–18.59, või hommikul kell 08.00, kui lend väljub 19.00–23.59.

Samas peavad Kiievist, Moskvast ja Peterburist lendu alustavad reisijad arvestama sellega, et lennujaama piiri- ja turvakontrollis nõutakse prinditud pardakaardi esitamist.

Reisijad, kellel on check-in Estonian Airi kodulehel tehtud, kuid puudub võimalus pardakaardi trükkimiseks, saavad trükitud pardakaardi tasuta lennujaama check-ini lauast.

Internetis ja automaatse check-ini teel saavad end lennule registreerida nii käsi- kui ka äraantava pagasiga reisijad. Äraantav pagas tuleb viia lennujaamas check-ini lauda väljalennu päeval.

Kommentaarid: