Estonian Airi suvehooaja lendude nimistusse lisanduvad Viin ja München

09.02.2015
estravel

Estonian Air hakkab kevadel taas Austria pealinna Viini lendama. Hooajalised lennud Tallinna ja Viini vahel hakkavad toimuma kolmel korral nädalas 3. aprillist 23. oktoobrini.

“Viin oma kustumatu arhitektuuri ja kultuuriüritustega on suurepärane sihtkoht nii paaripäevaseks kui ka nädalapäevad kestvaks puhkusereisiks,” lausus Estonian Airi juhatuse liige Indrek Randveer. “Viini otselendude järele on Eesti turul selge nõudlus, mistõttu Viini taas suvesihtkohtade nimistusse lisasime.”

Randveeri sõnul pakub Viin lisaks arvukatele muuseumitele, arhitektuurimälestistele ning UNESCO vaimse pärandi nimistusse kantud kohvikukultuurile eeloleval aastal palju põnevaid üritusi, mida külastada. „Viini vanalinna ümbritsev ning ilmselt maailma üks kuulsamaid ja ilusamaid tänavaid Ringstrasse tähistab järgmisel aastal oma 150 juubelit,” ütles Randveer. Kõrvuti Ringstrasse juubeliüritustega avaneb Austria pealinna külalisele suveperioodil arvukaid kultuuritarbimise ja ajaveetmise võimalusi, sh vabas õhus kuulsa Viini Ooperiteatri etenduste ja muude erinevate muusikaürituste nautimiseks.

Estonian Airi lennud Austria pealinna Viini toimuvad järgmise aasta 3. aprillist 23. oktoobrini kolmel korral nädalas – kolmapäeviti, reedeti ja pühapäeviti.

Kolmapäevased lennud väljuvad Tallinnast keskpäeval ning saabuvad Viini kell 13:20. Samal kellaajal toimuvad ka reedesed lennud aprillist juuni keskpaigani ning augusti lõpust oktoobri lõpuni. Suvekuudel väljuvad reedesed lennud Tallinnast kell 18:15 ja saabuvad Viini kell 19:30. Pühapäeval väljuvad lennud Tallinnast hommikul kell 7 ja maanduvad Viinis kell 8:20.

Tulenevalt nõudlusest pikendab Estonian Air lennuperioodi Tallinna ja Müncheni vahel kuni 24. oktoobrini 2015. Praegu toimuvad lennud Münchenisse kord nädalas laupäeviti.

“Oleme Münchenisse lennanud viimasel kahel talvehooajal,” lausus Randveer. “Tunnetame nii meie talviste klientide kui ka teiste reisijate poolt selgelt huvi selle Lõuna-Saksamaa metropoli vastu ka suvisel hooajal.”

Berliini järel Saksamaa kõige populaarsem turismisihtkoht München on arvamusküsitluste kohaselt ka maailma kõige elamisväärsem linn. Münchenit ei nimetata ilmaasjata maagiliseks linnaks – igaüks leiab sealt enda jaoks midagi ennenägematut ja meelepärast. Kui mõne inimese jaoks on Müncheni külastamise põhjuseks linnas asuv maailma suurim tehnika ja loodusteaduse muuseum, siis teised lähevad Münchenisse selleks, et igivanade kastanite all piknikku pidada ning maitsvat kesvamärjukest nautida.

Ajavahemikus 2. aprillist 24. oktoobrini hakkavad lennud Tallinna ja Müncheni vahel toimuma kolm korda nädalas – esmaspäeviti, neljapäeviti ja laupäeviti.   Esmaspäevased ja neljapäevased lennud väljuvad Tallinnast kell 12:05 ning saabuvad Münchenisse kell 13:35.  Aprillikuu kolmel esimesel nädalal väljuvad laupäevased lennud Tallinnast kell 6:30 ning saabuvad Münchenisse kell 8:00. Alates 25. aprillist väljuvad laupäevased lennud Tallinnast kell 18:15 ja saabuvad Münchenisse kell 19:40.

Kommentaarid: