Estravel 35: meie inimeste videolood

15.08.2023
Estravel

Estraveli 35. juubeliaasta puhul soovime lähemalt tutvustada meie kalleid kolleege, kellel on Estravelis töötades täitunud või lähiajal täitumas juubeliaasta.

Mauri Saarend: 30 aastat Estravelis

Videolugude kuuendas osas on meil külas Estravel Group kontserni ostujuhtimise direktor Mauri Saarend, kellel on Estravelis täitunud juba 30 aastat. Küsime Maurilt, kuidas ta Estravelisse sattus, kuidas tema töö on aja jooksul muutunud, miks talle Estravelis meeldib ja millised on tema eredaimad mälestused sellest ajast.

 

Riina Rauts: 25 aastat Estravelis

Videolugude viiendas osas on meil külas Baltikumi piirkonna toote- ja müügijuht Riina Rauts, kellel on Estravelis täitunud juba üle 25 aasta. Küsime Riinalt, kuidas ta Estravelisse sattus, kuidas tema töö on aja jooksul muutunud, miks talle Estravelis meeldib ja millised on tema eredaimad mälestused sellest ajast.

 

Kadi Vollmann Elu: 20 aastat Estravelis

Videolugude neljandas osas on meil külas Estraveli Äriklienditeeninduse vanemreisikonsultant Kadi Vollmann-Elu, kellel on Estravelis täitunud juba üle 20 aasta. Küsime Kadilt, kuidas ta Estravelisse sattus, kuidas tema töö on aja jooksul muutunud, miks talle Estravelis meeldib ja millised on tema eredaimad mälestused sellest ajast.

 

 

Triin Mõlder: 15 aastat Estravelis

Videosarja kolmandas osas on meil külas Estraveli müügitoe osakonna juhataja Triin Mõlder, kel täitus Estravelis möödunud aastal 15 aastat. Küsime Triinult, kuidas ta Estravelisse sattus ja kuidas tema töö aja jooksul muutunud on.

 

 

Kristina Aasanurm: 10 aastat Estravelis

Videosarja teises osas on meil külas Estraveli Tallinna müügibüroo superviisor Kristina Aasanurm, kel täitus Estravelis möödunud aastal 10 aastat. Küsime Kristinalt, kuidas ta Estravelisse sattus ja mis talle oma töö juures enim meeldib.

 

Loe Estraveli juubeliaasta tegevustest lähemalt.

 

Kommentaarid: