Estravel avaldab sügisreiside TOP 10

06.09.2016

Eesti suurim lennuagentuur, hotelliagentuur ja reisibüroo Estravel avaldab iga hooaja alguses Eesti klientide populaarsemate reisisihtkohtade edetabeli algavaks hooajaks. Täna avaldati 2016. a sügishooaja (01.09.-30.11.2016) puhkusereiside sihtkohtade edetabel.

Sügishooaja reisisihtkohtade TOP 10:

1) Kreeka
2) Hispaania
3) USA (Florida ja California)
4) Türgi
5) Bulgaaria
6) Portugal
7) UAE (Dubai)
8) Küpros
9) Tai
10) Itaalia

Estraveli turundusdirektor Airi Ilisson-Cruz toob välja peamised trendid võrreldes eelmise aasta sama ajaperioodiga:

1. Üha enam eestlasi käivad sügiskuudel puhkamas Kreekas, Hispaanias ja Portugalis, kuhu saab suvel ja sügisel mugavate otselendudega. Populaarsust on kogunud Ateena, Malaga ja Lissaboni lennud ning puhkusepaketid Kreeka saartel, Kanaaridel ja Portugalis. Septembris ja oktoobris on Vahemere ääres veel meeldivalt soe ja päikseline, mistõttu sobivad need sihtkohad ideaalselt Eesti napi suve pikendamiseks ja näiteks villapuhkuseks.

2. Sügishooaja kümne populaarsema sihtkoha edetabelis on uue tulijana Dubai, mis on Tallinnast vaid kuue lennutunni kaugusel ning kus asuvad maailma suurimad teemapargid jm põnevad atraktsioonid. Paljud Dubai külastajad sõidavad ka naaberemiraati Abu Dhabisse, kus külastatakse muuhulgas Araabia Ühendemiraatide kuulsaimat vaatamisväärsust Sheikh Zayedi suurt mošeed.

3. Sihtkohtade TOP 10 edetabelist on välja langenud Egiptus. Languse põhjuseks on turvalisuskuvandi muutumine, mis on põhjustatud riigis toimunud sündmustest. Türgi populaarsus on kolme koha võrra langenud, kuid endiselt on tegemist ühe populaarseima puhkusereiside sihtkohaga.

USA lääneranniku osariigid on juba aastaid edetabeli tipus, kuna Estravel müüb sinna soodsa hinnaga lennupileteid ning Florida ja California rahvuspargid ja teemapargid ning ookeanirannik pakuvad põnevust nii seiklejatele kui perega puhkajatele. Bulgaaria, Küpros, Tai ja Itaalia on samuti ühed populaarsematest sügishooaja sihtkohtadest, mille külastajate arv on samal tasemel möödunud aastaga.

Sügishooajal käivad reisimas paljud lastega pered. Koolivaheajal on reiside nõudlus alati tavapä-rasest suurem, mistõttu on ka hinnad kõrgemad ja suurema valiku saamiseks tuleb reis pikalt ette broneerida, seetõttu soovitame võimaluse korral valida reisimiseks mõni muu aeg.

Estravel AS on Eesti ja Baltimaade suurim ja vanim reisiagentuur, mis on turismiturul tegutsenud juba 28 aastat. Estravel kuulub sajaprotsendiliselt Eesti kapitalile. Erakliendid ostavad Estravelist kõige enam lennupileteid ja hotellimajutust eraldi. Reisipaketid moodustavad Estraveli kogumüügist 10%. Estravel pakub oma klientidele Eesti reisibüroodest ainsana ööpäevaringset reisikonsultatsiooni ja -abi 24/7 töötaval Tellimiskeskuse telefoninumbril.

Kontakt:

Janika Ritson
Estraveli pressiesindaja
tel 5666 1528
janika.ritson@estravel.ee