Estravel avas laevapiletite veebipoe

20.06.2011

Estravel avas koostöös Baltic Ferry Tickets OÜga uue, kasutajasõbraliku laevapiletite online broneerimissüsteemi, mis asub aadressil estravel.laevapiletid.ee.

Estraveli turundus- ja kommunikatsioonijuhi Mari-Liis Rüütsalu sõnul annab äärmiselt lihtsa ja mugava süsteemi otsing ülevaate väljumistest ning pakub ka hinnavõrdlust.
„Sisuliselt saab klient valida endale sobiva laeva tema jaoks oluliste kriteeriumide järgi. Näiteks väljumise/saabumise kellaaja, sõidu kestvuse või hinna alusel,“ kommenteeris Rüütsalu.

Lisaks on võimalik näiteks tulekul ja minekul kombineerida erinevaid laevafirmasid. „Kliendile jääb valikuvabadus ja mugavus, sest süsteem kuvab erinevaid laevafirmasid, mille hulgast saab valiku teha laevafirma, konkreetse laeva või hoopiski hinna alusel,“ lisas Rüütsalu.

Pärast makse sooritamist kuvatakse koheselt ekraanile (või saadetakse e-maili aadressile) vautšerid, millega saab minna juba check-in kassadesse.

Estavel pakub kõikidele estravel.laevapiletid.ee veebist ostetud piletiomanikele lisaboonusena kiiret ning professionaalset kliendituge ning järelteenindust ööpäevaringselt telefonil 6 266 266.

Estravel on Baltikumi suurim reisibüroo, mis annab tööd kokku ligi 200 inimesele ja millel on hetkel Eestis 11 kontorit. Firma põhiomanik on Soome üks suurimaid ja vanimaid reisibüroosid Suomen Matkatoimisto Oy (SMT), mis kuulub 100-protsendiliselt lennufirmale Finnair.

Lisainfo:
Mari-Liis Rüütsalu
Turundus- ja kommunikatsioonijuht
Estravel AS
Tel: +372 626 6371
Mob: +372 51 22 591
E-post: mariliis@estravel.ee