Estravel Group-i tunnustati krediidireitinguga Suurepärane (AAA)

03.03.2023

Rahvusvaheline krediidiinformatsiooni ettevõtte Creditinfo Group tunnustas Estravelit, kes on andnud oma panuse Eesti majanduse arengusse ja ausasse ärikultuuri ning saavutanud 2021. aasta majandusandmete põhjal krediidireitingu “suurepärane (AAA)”.

Vaid 0,7% Eesti ettevõtetest omab AAA krediidireitingut. Edukas Eesti Ettevõte sertifikaat on Eesti tuntuim, vanim ja laialdasemalt kasutusel olev kvaliteedimärgis.

Estravel Group AS juhatuse esimees Aivo Takis: “Meile teadaolevalt oleme Eesti ajaloos esimene ja seni ainus reisiagentuur, kes on sellise kõrge reitingu saanud. Krediidireitingud on mõeldud äriühingu partneritele (nii kliendid kui supplierid) firma usaldusväärsuse ja krediidivõimekuse hindamiseks. Tasub märkimist, et maailma suurimad ja vanimad reitinguagentuurid hindavad ka riike. Näiteks Eesti riigireiting on hetkel nii Fitch kui Standard&Poor ametlikul hinnangul AA-. See muidugi ei tähenda, et Estravel oleks kõrgema reitinguga kui Eesti riik (meie skaala kehtib ainult äriühingutele), kuna see poleks tehniliselt võimalik. Kuid see annab siiski pildi meile omistatud reitingu olulisest tähendusest.”