Estravel laienes Soome

03.07.2017

Eesti ja Balti riikide suurim reisiagentuur Estravel AS omandas reedel sõlmitud tehingu käigus Soome reisibüroo Helin Matkatoimisto OY kogu aktsiapaki. Lisaks Eesti, Läti, Leedu, Austraalia ja USA turule tegutseb Estravel nüüdsest ka Soomes.

1984. aastal Soome erakapitali poolt rajatud Helin Matkatoimisto OY teenindusbürood asuvad Helsinkis ja Jyväskyläs. Ettevõtte müügikäive on 8 miljonit eurot ja seal töötab 12 inimest. Helin Matkatoimisto on spetsialiseerunud kvaliteetsete kaugreiside müügile, omab rahvusvahelist IATA litsentsi ja on tootnud pidevalt kasumit.

“Eesti klientide jaoks on see hea uudis – Helin Matkatoimistol on 33 aasta pikkune kogemus puhkusereisijate teenindamisel, väga professionaalne personal ning head ostulepingud eksootilistes sihtkohtades. Need tingimused on nüüd kättesaadavad ka Eesti klientidele,” ütles Estraveli juhatuse liige Anne Samlik.

“Mul on hea meel, et Estraveli laienemine välisturgudele jätkub. Siiani on kõik meie tütarfirmad end õigustanud nii majanduslikus kui ka turunduslikus mõttes. Olen kindel, et ka vastne investeering  Soome õigustab end igati,” lisas Estraveli juhatuse liige Aivo Takis.

estravel laienes soome

Fotol vasakult: Estraveli juhatuse liige Aivo Takis, Helin Matkatoimisto Oy asutaja Heli Rajamäki ja Estraveli juhatuse liige Anne Samlik

Estravel on Eesti suurim lennuagentuur, hotelliagentuur ja reisibüroo, mis saab järgmisel aastal 30-aastaseks. Ettevõttel on nüüdsest 15 bürood kuues riigis (Eesti, Läti, Leedu, Soome, Austraalia, USA), kus töötab kokku üle 200 inimese. Estraveli kontserni müügikäive eelmisel aastal oli ligi 76 miljonit eurot. Käesoleval aastal on see Estraveli jaoks juba teine laienemine – aprilli algul avati tütarfirma USA-s, mis on praeguseks edukalt käima läinud.

Lisainfo:

Anne Samlik
Estravel AS juhatuse liige ja tegevdirektor
telefon +372 626 6201
email: anne.samlik@estravel.ee