Estravel on International SOS koostööpartner

16.04.2024
Estravel

Tänapäeval on ettevõtetel üheks kõige olulisemaks teemaks turvalisus. Seda nii igapäevastes protsessides, tööohutuses, kübermaailmas kui ka reisides. Selleks, et ettevõte saaks kursis olla, kus tema töötajad lähetuses viibivad ja võimaliku ohu korral operatiivselt tegutseda, pakub rahvusvahelist teenust International SOS, kes aitab ettevõtetel omada ülevaadet lähetuses viibivatest töötajatest ning nende asukohast.

Meil on hea meel Estraveli äriklientidele teada anda, et Estravel on International SOS koostööpartner ning meie kaudu ärireise broneerides on mitmeid lahendusi, kuidas saame nii reiside kui reisijate andmeid International SOS-le vahendada.

Hetkel kasutavad International SOS-i teenust peamiselt suured rahvusvahelised ettevõtted, kuid näeme, et antud teenus on üha populaarsemaks muutumas ka Eesti ettevõtete seas.
Kui Sinu ettevõtte kasutab või plaanib kasutama hakata International SOS teenust, siis soetades ärireisid mugavalt Estravelist, saame soovi korral Sinu ärireiside andmeid vahendada ka International SOS-le.

Estravel reisibüroona saab oma klientidele pakkuda järgmisi võimalikke lahendusi:

  • tagada kliendile kõik vajalikud dokumendid andmete edastamiseks;
  • täislahendus Estraveli poolt.

Esimene lahendus on kliendile tasuta. Teine lahendus eeldab Estraveli poolt vajalikke seadistusi ja igapäevast tehnilist teostust ning on tasuline teenus, mille hind sõltub edastatavate andmete mahust.

Leping tuleb igal ettevõttel sõlmida otse International SOS-iga ja Estravel lepingu vahendamise/sõlmimise protsessis ei osale. Kui leping on sõlmitud, siis Estravel saab abiks olla andmete vahendamisega ühel eelpool väljapakutud viisidest.

Täpsema info saamiseks võta palun ühendust Estraveli kliendisuhete osakonnaga aadressil ariklientuur@estravel.ee.

 

Kommentaarid: