Estravel võtab üle laevapiletid.ee opereerimise

14.05.2013

Eesti suurim reisibüroo AS Estravel ja Baltic Ferry Tickets OÜ sõlmisid litsentsilepingu, mille kohaselt hakkab Estravel opereerima Eesti suurimat sõltumatut laevapiletite online-müügiportaali laevapiletid.ee.

Estraveli tegevdirektori Anne Samliku sõnul on tehingu eesmärgiks viia uuele tasemele online reisiteenuste pakkumine laevapiletite ostul ja seeläbi suurendada Estraveli kliendibaasi laevareisijate arvel. “Oleme teinud laevapiletid.ee portaaliga koostööd juba alates 2010. aastast ja senine praktika tõestab, et taolisel portaalil on klientide poolt nõudlus olemas. Kui vaatame kogu Eesti turistidevoogu, siis eelmisel aastal läbis Tallinna sadamat reisilaevadel üle 8 miljoni inimese, mis teeb ca 2/3 kõigist siinsetest turistidest ehk turg on tegelikult päris suur. Laevapiletid.ee eeliseks on kasutaja jaoks lihtne online müügisüsteem, võimalus osta kõigi laevafirmade piletid kiirelt ja reisijasõbralikult ühest kohast. Toome omalt poolt juurde ööpäevaringse klienditoe Estraveli klienditeenindusest, ” lausus Samlik.

Baltic Ferry Tickets keskendub edaspidi tegevjuht Jaanus Põder’i sõnul eelkõige IT platvormi edasiarendamisele ning koostöös Estraveliga uute ja põnevate lahenduste pakkumisele.

2009. aastast tegutsev laevapiletid.ee on Läänemere suuremate laevaoperaatorite pileteid internetis vahendav ühtne broneerimissüsteem, mis võimaldab ööpäevaringselt osta piletid kas laevapiletid.ee või mobiili aplikatsiooni m.laevapiletid.ee vahendusel kiirelt ja mugavalt.

AS Estravel on Baltikumi suurim reisibüroo, mis tänavu augustis tähistab oma 25. tegevusaastat. Estravelile kuulub ka Eesti juhtiv lennupiletite odavmüügiportaal Sky24.ee.