Estraveli klientide tagasiside Türgi reisist

02.06.2021
Estravel

Estraveli kliendid puhkasid hiljuti Türgis hotellis Sultan Sipahi Resort ja jagavad nüüd reisimuljeid.

Sedakorda kodus tagasi jah, kahjuks. See üheksa päikeselist päeva möödus küll lausa linnutiivul. Puhkus oli väga meeldiv ja kosutav. Hotelli ja sealse teeninduse kohta saab kasutada vaid ülivõrdes sõnu, kõik oli lihtsalt nii super. Külastajaid oli väga vähe ja seega loeti soove lausa silmist. Kuna meie puhkus langes suurelt osalt sealsete karmide piirangute aega, oli ka väga vaikne ja eestlasele sobilikult privaatne. Seekordne rahulik ja vaikne Türgi ei sarnanenud kohe kuidagi aastatetaguse lärmaka puhkusega seal. Oleme ülipuhanud ja päevitunud ning väga rahul valitud sihtkoha ja hotelliga.
Hotellis oli kõik väga puhas (toad, üldalad), desinfitseerimisvahendid kõikjal, kõigi söögikordade eel mõõdeti temperatuuri. Toit väga maitsev jne. Minnes küll veidi pelgasime, et mida ja kuidas asjad sellises olukorras käivad, kuid muretsemiseks ei olnud üldse põhjust. Algul arvasime abikaasaga, et äkki hakkab igav kui kõik kohad suletud aga ei – oligi hoopis väga mõnus rannapuhkus. Puhkus viie palli skaalal 5+++++.
Kui teie Riina (Riina Kõllo Estraveli Pärnu büroost) meie puhkust aitate korraldada, ei oskagi midagi rohkemat soovida. Me oleme üliväga tänulikud ja rahul, et teid leidsime. AITÄH!
Loodame, et olete meile abiks ka edaspidi, sedakorda siis kõik ning suhtleme jälle kui puhkus vajab korraldamist. Päikest teile ja olge terve!

Suur-suur tänu nii vahva tagasiside eest!

 

Vaata reisipakkumisi Estraveli pakettreiside otsingust.

 

Kommentaarid: