Estraveli pakettreiside otsing läbis põhjaliku uuenduse

18.05.2023
Estravel

Estraveli pakettreiside otsingust saad mugavalt otsida suuremate reisikorraldajate reise: Novatours, TEZ Tour, Coral Travel, Aurinkomatkat. Nüüd saad lisaks pakkumise küsimisele teha ise eelbroneeringu ja maksta selle eest.

Suurima uuendusena saad sobivat reisipakkumist nähes teha ise eelbroneeringu ning maksta reisi eest juba ära (kas ainult sissemaksu või täies ulatuses) pangalingi või krediitkaardiga, Estraveli kinkekaardiga või järelmaksuga. Lisaks on võimalik otsingust leitud pakkumisi jagada hõlpsasti ka sõbra või kaaslasega vajutades “jaga sõbraga” nuppu.

Kuidas leida sobiv pakettreis?

Kõigepealt mõtle, kas soovid reisi alustada Tallinnast või Helsingist. Estraveli pakettreisiotsingust leiad ka Soome populaarseima reisikorraldaja Aurinkomatkat pakkumised. Seejärel saad valida sihtkoha – seejuures saad otsida kuni 5 sihtkohta korraga.

Seejärel vali reisi alguskuupäev või vahemik, millal reis võiks alata ning mõtle, kui kauaks soovid reisile minna. Ühes otsingus ei saa korraga otsida 1-nädalasi ja 3-nädalasi pakette. Otsida on võimalik näiteks 3-10 päevaseid või 14-21-päevaseid jms pakette (reisi kestuse erinevus kuni 7 päeva). Siin tasub kõrva taha panna, et kaugreiside puhul on reisi kestus pikem (nt Tai, Vietnam jt) ning reisi pikkuseks tuleks valida vähemalt 7-14 päeva.

Täpsusta ka reisijate arv ja laste vanus reisilt naasmisel. Otsingusse saab lisada kuni 3 täiskasvanut ja 3 last. Kui reisijaid on rohkem, palun saada reisisoov aadressile estravel@estravel.ee.

Soovi korral võid otsingus määrata veel reisi koguhinna, toiduplaani või hotelli nime. Pakettreiside leidmine ja tulemuste laadimine võib võtta pisut aega, kuna kõik tulemused kuvatakse hetkel kehtivate hindadega otse reisikorraldajate süsteemidest – seega palun varu kannatust.

Leidsid superhea pakkumise? Nüüd saad seda ka “jaga sõbraga” nupu abil jagada. Kui sobiv pakett leitud, liigu nupuga “Edasi” järgmisesse sammu ning sisesta reisijate andmed ning soovi korral ka oma Estraveli Kuldkaardi või Platinum Club kaardi numbri, et teenida oma kliendikontole boonuspunkte.

Reisi eest maksmine ja päringu saatmine

Estraveli pakettreiside otsingus saad teha ise eelbroneeringu ning maksta reisi eest kui reisi algus on kaugemal kui 7 päeva.

  • Kui reisi alguseni on vähem kui üks kuu, tuleb tasuda reisi maksumusest 100%.
  • Kui reisi algus jääb kaugemale kui üks kuu, on võimalik valida tasumiseks kas 100% või ainult ettemaks.

Maksta saab pangalingi või krediitkaardiga, Estraveli kinkekaardiga või järelmaksuga. Kui kinkekaardi väärtus on tellimuse kogusummast suurem kui 10 eurot, jääb enamtasutud summa ettemaksuks Sinu Estraveli kliendikontole. Alla 10 € suurune hinnavahe loetakse arvelduste teenustasuks ja tagastamisele ei kuulu. Kui kinkekaardi väärtus on kogusummast väiksem, tuleb ülejäänud osa mõne teise makseviisiga juurde tasuda.

NB! Ostu puhul on tegemist makstud eelbroneeringuga, mis läheb reisikonsultandile kinnitamiseks. Broneeringu kinnituse saadame Sulle 24 tunni jooksul. Kui eelbroneeringut ei ole võimalik kinnitada, pakume Sulle alternatiivseid valikuid või tagastame tasutud summa.

Eelbroneerida ei saa reisikorraldaja Aurinkomatkat reise ja reisikorraldaja Novatours kaugreise, nt Indoneesia (Bali), Kuuba (Havanna), Maldiivid (Male), Mauritius, Mehhiko (Cancun), Seišellid, Tai (Bangkok ja Phuket), Tansaania (Sansibar) – sihtriikide nimekiri võib muutuda. Palun saada päring ja reisikonsultant suhtleb ja vormistab ostu koos Sinuga.

Päringu saatmise võimalus on alati olemas, et saada täiendavaid pakkumisi, hotellisoovitusi ning vastuseid reisiga seotud küsimustele.

 

Kommentaarid: