Finnair suurendab Tallinn–Helsingi liinil võimekust

09.11.2015
estravel

Finnair suurendab Tallinn–Helsingi liinil võimekust ning toob võimalusel populaarsematele väljumisaegadele suurema lennuki. Finnair soovib tagada Eestist läbi Helsingi mugavad lennuühendused Euroopasse, Aasiasse ja Põhja-Ameerikasse.

finnair_1“Peame Eestit oma koduturuks ja Helsingi lennujaam on sellest tulenevalt eestlastele lennuväravaks kogu maailma,” ütles Finnairi globaalse müügi asepresident  Mikko Turtiainen. “Lendame Tallinna ja Helsingi vahel 39 korda nädalas ning Tartu–Helsingi vahel 7 korda nädalas ja anname ka edaspidi endast parima, et pakkuda Eesti klientidele häid lennuühendusi,” lisas Turtiainen.

Finnair lendab Tallinnast ja Tartust läbi Helsingi rohkem kui 60 sihtkohta Euroopas, 17 Aasias ja 3 Põhja-Ameerikas. Ligikaudu 90% eestlastest, kes lendavad Tallinn-Helsingi liinil kasutavad Finnairi ühenduslendu, et oma reisi jätkata.

Finnairi talveperioodi kauglennu sihtkohtade hulgas on Miami ja Ho Chi Minh Vietnamis. Järgmise aasta suvel tutvustab Finnair 12 uut sihtkohta Euroopas, sealhulgas Edinburghi ja Billundi. Finnair hakkab 2016. aasta suvehooajal pakkuma kahte uut otselendu ka Aasiasse, lisanduvad Jaapani linn Fukuoka ja Hiina suuruselt kolmas linn Guangzhou.

Finnairi kohta

Finnairiga lendab iga aasta rohkem kui 9 miljonit reisijat enam kui 80 sihtkohta Aasias, Euroopas ja Põhja-Ameerikas. Lennufirma on esimene Euroopas, mille lennuparki kuulub uus A350 XWB lennuk. Finnairil on ainsa Põhjamaade lennufirmana Skytraxi 4-tärni hinnang. Lisaks on lennufirma kuuel järjestikusel aastal võitnud parima Põhja-Euroopa lennufirma tiitli. Finnair kuulub maailma juhtivate lennufirmade liitu oneworld.

Lisainfo ja piletite broneerimine
Lisainformatsiooni saamiseks ja lennupiletite broneerimiseks helistage telefonil 6 266 266, Skype’is estravel.ee või saatke e-kiri aadressile estravel@estravel.ee.

Kommentaarid: