Finnairi kauaoodatud Platinum Wing Lounge sai valmis

12.06.2019
estravel

Kõrgeima klassi ootesalong Helsingi lennujaamas, kuhu isegi äriklassi reisijad ei pääse ilma Platinum taseme kaardita, on nüüd valmis saanud. Põhjalik uuendusremont võttis aega pool aastat. Finnair Plus Platinum-taseme kaardiomanikke on maailmas vähe, näiteks Eestis on neid ainult kolmekohaline arv. Ainult Platinum-taseme liige ja tema kuni 2 kaasreisijat võivad kasutada uut eksklusiivet lounge’i, seda piletil olevast teenindusklassist sõltumata. Lisaks laieneb sissepääsuõigus ka muude oneworld-lennufirmade, näiteks British Airwaysi või Cathay Pacific Emerald-taseme kaardiomanikele.

Estraveli turundusdirektor Airi Ilisson sõnas uudist kommenteerides “Finnair Plus programmi, nagu ka kõikide muude lennufirmade lojaalsusprogrammide liikmed saavad osta kõiki kampaaniahindu ja pakkumisi ametlike (IATA poolt akrediteeritud) lennuagentuuride kaudu, seega ei pea seda sugugi tegema otse lennufirmast. Kusjuures Baltikumi suurimast agentuurist ehk Estravelist piletit ostes teenivad nad lausa topeltpunkte – kõigepealt lennufirma enda punktid ja siis Estraveli Kuldkaardi punktid, mida saab vahetada Finnair Plus punktideks kursiga 1:1. See on igati kasulik diil kliendile!”

Platinum Wing Lounge asub Non-Schengen terminalis värava 50 juures ning tema naabriks on tavaline Finnair Business Lounge. Viimasest erineb ta luksuslikuma sisustuse, suurema privaatsuse, parema veinivaliku (sh prantsuse shampanjad ja konjakid) ja gurmee-toiduvaliku poolest.

Estraveli juhatuse liige Aivo Takis, kes on ka ise kauaaegne Finnair Plus Platinum taseme liige, sõnas kommentaariks “Finnair Platinum kaardiomanikul on palju eeliseid, sealhulgas tasuta upgrade, tasuta Finnair Gold kaart enda poolt valitud isikule ja palju muud. Saladuskatte all võin õelda, et Estravel pakub alates sellest suvest oma VIP- ja suurklientidele tasuta nõustamisteenust, kuidas kiiremini Platinum tasemele jõuda ja seda igal aastal edukalt uuendada”.

Lisainfot Finnair Plus Platinum taseme kohta leiad SIIT.

Finnairi lounge

Kommentaarid: