Finnairi Platinum- ja Gold-taseme klientide uued soodustused oneworldi lennufirmadega lennates

14.01.2015
Estravel

oneworldi allianss pakub detsembri algusest oma liikmeslennufirmade kõige lojaalsematele klientidele kahte lisasoodustust.

Nii Finnair Plusi Platinum- kui ka Gold-taseme kliendid saavad oneworldi liikmeslennufirmaga lennates reisiklassist olenemata pagasi eelisjärjekorras kätte. Finnair Plusi Gold-taseme liikmed saavad kasutada ka registreeritud lisapagasit:

  • 15 kg lisaks turistiklassis lubatud pagasile rahvusvahelistel- või siselendudel vastavalt lubatud pagasi koguse kaalusüsteemile.
  • Teine kohver kaaluga kuni 23 kg, kui rahvusvahelisel lennul on väljastatud piletiga lubatud võtta kaasa üks kohver (sealhulgas rahvusvaheliste lendude raames tehtavad siselennud) vastavalt lubatud pagasiühiku süsteemile.
  • Võimalus registreerida lennule vähemalt üks pagasiühik kaaluga kuni 23 kg isegi juhul, kui tavaliselt ei saa väljastatud pileti alusel lubatud pagasiühiku süsteemi kasutava siselennu puhul tasuta pagasit kaasa võtta.

Platinum-taseme kliendid saavad registreeritud lisapagasi soodustust juba kasutada.

oneworldi eesmärk on olla parim allianss regulaarselt lendavatele rahvusvahelistele reisijatele. Meie püsikliendi soodustused – mis on meie arvates iga lennufirmade alliansi kõige mõjuvamad soodustused – tagavad reisijatele kõrgeima taseme tunnustuse, kvaliteetsed teenused ja soodustused, mida reisijad oma kohaliku lennufirma võrgustikust kaugemale reisides vajavad,” ütleb oneworldi tegevjuht Bruce Ashby.

Lisainformatsioon
Lisainformatsiooni saamiseks ja lennupiletite tellimiseks helista telefonil 6 266 266, Skype’is estravel.ee või saada e-kiri aadressile estravel@estravel.ee.

Kommentaarid: