Finnairi uus lennuk A350 XWB pälvis tunnustuse kabiini interjööri eest

09.06.2015
estravel

Finnair võitis oma uue lennuki Airbus A350 XWB turisti- ja äriklassi salongi interjööri eest maineka rahvusvahelise jahi- ja lennunduspreemia.

Finnair A350 XWB Business Class Cabin 02 sunset LRHelsingi ettevõtte dSign Vertti Kivi & Co disainitud Finnairi lennuki A350 salongi interjööris on kasutatud disainifirma kosmoseavaruse ideed, et lennuki pardal dünaamiliselt värve, meeleolu ja õhkkonda muuta ning pikamaareisidel klientide uude ajatsooni, sihtkohta ja ilmastikuvööndisse sulandumist lihtsustada.

Lennuki A350 valgusküllast ja ruumikat 297 istekohaga salongi tunnustati mõlemas salongiklassis silmapaistva disaini ja reisijate mugavuse poolest. Lennuki A350 salongi interjööri valiku võtmesõnad olid värske põhjamaine disain, kvaliteetsed materjalid ja lennuki dünaamilise LED-valgustuse oskuslik kasutamine.

Rahvusvahelised jahi- ja lennunduspreemiad jagati Veneetsias; preemiate jagamist korraldab Ühendkuningriigi juhtiv disainiajakiri Design et al. Preemiaga seoses saavad oma hääle anda nii valdkonna professionaalid kui ka lugejad, kliendid ja tellijad.

Lisainformatsiooni saamiseks ja lennupiletite tellimiseks helista telefonil 6 266 266, Skype’is estravel.ee või saada e-kiri aadressile estravel@estravel.ee.

Kommentaarid: