Finnairi uus piletitüüp Economy Superlight

19.06.2023
Estravel

Alates 1. juunist 2023 asendati Finnairi Economy Light piletitüüp Euroopa-sisestel lendudel ja Soome siselendudel uue Economy Superlight piletitüübiga.

  • Uus Economy Superlight piletitüüp sisaldab ainult ühte väikest kotti (40x30x15cm), mis peab mahtuma istme alla, kuid mitte midagi muud. Kott võib kaaluda kuni kaheksa kilo. Kui soovite lennujaamas oste teha, peavad need samuti mahtuma selle kvoodi sisse.
  • Superlight pileti korral on võimalik eraldi juurde osta käsipagas (55x40x23cm). Finnair Plus programmi liikmed (Silver, Gold, Platinum ja Platinum Lumo), kes reisivad Superlight piletiga, saavad eelisena ühe käsipagasi lisaks väikesele kotile.
  • Kui broneerisid enne 1. juunit 2023, sisaldab sinu pilet ostu ajal kehtinud teenuseid, olenemata sinu reisi toimumise kuupäevadest.
  • Light piletitüüp (koos väikese koti ja käsipagasiga) on kauglendudel jätkuvalt saadaval ja Euroopasisestel äriklassi lendudel. Classic ja Flex piletitüübid on saadaval nii kauglendudel kui ka lühilendudel kõigis broneerimisklassides.

“Muudatuste eesmärk on sujuv pardaleminek, õigeaegne väljumine ja reisimugavus lennukis. Üleliigne käsipagas lennukis on probleem, mis mõjutab nii lendude õigeaegset väljumist kui ka reisijate mugavust, ning saame selle kohta regulaarselt tagasisidet oma klientidelt ja personalilt,” ütleb Finnairi esindaja Valtteri Helve. “Sujuva pardalemineku ja õigeaegse väljumise toetamiseks suurendame ka käsipagasi jälgimist lennujaamades. Üleliigne käsipagas, sealhulgas liiga suured käsipagasid, viiakse tasu eest pagasiruumi,” lisab ta. “Julgustan kõiki kontrollima, mis on ostetud lennupileti lubatud pagasilimiit – enne lennujaama minekut on lisapagasit odavam osta kui kohapeal.”

Allikas: Finnair

Osta lennupiletid Estraveli lennupiletite e-poest.

 

 

Kommentaarid: