Flydubai alustab otselendudega Tallinna ja Dubai vahel

15.02.2024
Estravel

Alates 12. oktoobrist on võimalik lennata esimest korda Eesti ajaloos Tallinnast regulaarlennuga otse Araabia Ühendemiraatidesse Dubaisse.

Tallinna Lennujaama juhatuse liikme Eero Pärgmäe sõnul on lennujaam aastaid teinud tööd Dubaiga lennuühenduse loomiseks ning oma panuse sellesse on andnud väga paljud inimesed.

“Tunneme alati suurt rõõmu, kui Tallinnast mõni uus liin avatakse või uus lennufirma meie turule tuleb, kuid seekord on meie rõõm eriti suur – tegemist on ajaloos esimese regulaarliiniga Tallinnast Dubaisse, suurimasse linna Pärsia lahe ääres,” lausus Pärgmäe.

Pärgmäe sõnul avaneb Flydubai kaudu Eesti reisijatele ka kogu Emirates’i liinivõrgustik. See tähendab lennupiletite ostmist Emirates Airlines kaudu algusega Tallinnast ning lennata vahemaandumisega Dubais avastama näiteks Aasia ja Vaikse ookeani riike, Austraaliat, Aafrikat, Ameerikat ja Lähis-Ida riike.

“Emirates Airlines on väga kõrgelt hinnatud lennufirma maailmas ning teadmine, et eestlastele avaneb nüüd võimalus nende teenuseid laiemalt kasutada, teeb suurt rõõmu,” lisas Pärgmäe.

Flydubai liinivõrk koosneb 120 sihtkohast 54 riigis Aafrikas, Kesk-Aasias, Kaukaasias, Kesk- ja Kagu-Euroopas, Pärsia lahe piirkonnas, Lähis-Idas ja Kagu-Aasias.

Allikas: Tallinna Lennujaam

Soovid lennupileteid Tallinnast Dubaisse?

Estraveli lennupiletite e-poes on Flydubai lennupiletid Tallinnast Dubaisse juba müügis. Lennud toimuvad kolm korda nädalas ja kestavad umbes seitse tundi.

Flydubai lennupiletid Tallinn Dubai

 

Kommentaarid: