Grace Kelly näitus Londonis

26.05.2010
Helena Parmask

Juba mõnda aega on Londonis avatud unikaalne näitus Grace Kellyst ja Hollywoodi kuldajastu glamuurist.

Victoria ja Alberti muuseumis saab näha ühe 1950ndate kuulsaima näitleja ja stiiliikooni riideid, ehteid, kübaraid ning kuulsat Hermési Kelly käekotti. Kelly nimi anti eksklusiivsele käekotile just seetõttu, et elegantne daam pidas sellest lugu ning kandis sageli avalikkuse ees. Üritus on kujunenud tohutult populaarseks, seda on taevani kiitnud valdav enamus Briti ajalehti ja moežurnaale.

Grace Kelly on üks kõige enam pildistatud naisi 20. sajandil. Ilu ja elegants on märksõnad, mis temaga on lahutamatult seotud. Ta on tänaseni jäänud klassikalise ja laitmatu maitse võrdkujuks.

Näitusel võite imetleda Grace Kelly rõivaid paljudest klassikaks saanud linateostest. Vaatamiseks on väljas ka õhtukleit, mida Kelly kandis Oscarite jagamisel 1955. aastal, ning samuti rõivad, mida ta kandis esimesel kohtumisel oma elu armastuse Monaco prints Rainier III-ga. Väljapanek jutustabki rõivaste kaudu loo Hollywoodi näitlejanna kujunemisest Monaco printsessiks ja Vana Maailma stiiliikooniks.

Näitus jääb avatuks kuni 26.09.2010 ning soovitame soojalt piletid eelbroneerida. Oleme valmis teinud ka mõnusa paketi, mis on ideaalne väikese ostureisi kombineerimiseks ülaltoodud moeelamusega.
Paketi hind sisaldab majutust ja pileteid näitusele. Reisida võite vabalt valitud kuupäevadel.
Vaata lähemalt siit.

Loe ka Guardiani ja Elle’i arvustusi näituse kohta!

Kommentaarid:

  1. [...] mõni aeg tagasi kirjutasime Londonis toimuvast Grace Kelly näitusest, siis nüüd on isikunäituse saanud ka teine maailmakuulus kaunitar – Lõuna-Prantsusmaal St [...]