Hilton Tallinn Park hotelli külastus äriklientidega

30.06.2016
Minna Jõgeda

Käesoleva ärikliendi hooaja viimases uudiskirjas ilmutasime meie toredatele äriklientidele kutse külastama värskelt avatud Hilton Tallinn Park Hotelli. Kutse tekitas palju elevust ja emotsioone ning registreerijaid ja soovijaid oli umbes 300.

2016. aasta oodatuim sündmus Eesti turismivaldkonnas oli Hilton Tallinn Park Hotelli avamine. Sellest sündmusest rääkisid ajalehed juba aasta ette, ootusärevus oli suur – kauge, kõrge ja kättesaamatu tunne tekitas hotelli vastu enneolematu huvi. Estraveli ärikliendihalduse osakond võttis nõuks astuda esimene samm meie äriklientide eest ning korraldada tutvumisreis uude hotelli.

hiltoni külastus

Hotelli meeskond on külalislahke ja ruumid moodsad ning kaunid. Hiltoni hotell asub kesklinnas, kuid on ümbritsetud mõnusalt rohealadega. Siseruumid on avarad ja kõrgete lagedega. Meile tehtud maja ekskursioon oli ülevaatlik ning sellele lisas särtsu Estraveli poolt ette valmistatud küsimustega mäng.

Hilton võtab avasüli vastu kõik seminarid, peod ja vastuvõtud ning mis veelgi toredam, kogu asjaajamise saad delegeerida Estraveli konverentsi-, incentive- ja rühmareiside osakonnale, kes teeb ruumi broneeringud, automaatsed külaliste registreerimised ning vajadusel esitab igale osalejale oma osamaksu arve.

Kui soovid privaatset majatuuri, siis kirjuta meile ariklientuur@estravel.ee!

Kommentaarid: