Hotellisoovitus Dubais: The Oberoi Beach Resort, Al Zorah

12.10.2022
Estravel

Estraveli hotellispetsialistid annavad heakskiidu The Oberoi Beach Resort ***** hotellile Dubais. Loe lähemalt, mis teeb selle hotelli eriliseks.

Emiraatide südames asuv Al Zorahi piirkond pakub huvitavat kontrasti oma igihaljaste puude, mangroovilaguuni ja põlise valge liivaga. Hotelli lähedal asub ka 18-rajaline golfiväljak, mille on kujundanud Jack Nicklaus ja ka võimalus erinevate veespordialade harrastamiseks. Al Zorah asub vaid 25 minuti kaugusel Dubai ja 20 minuti kaugusel Sharjahi lennujaamadest.

Al Zorahi piirkonnas asuv Dubai viietärni hotell The Oberoi Beach Resort sobib kõigile, kes soovivad luksuslikku ja esmaklassilist puhkust Dubais. Hotell pakub nii hommikusöögiga, hommiku- ja õhtusöögiga kui ka kõik hinnas puhkusepaketti. Kõik vaba aja veetmise võimalused on kasutamiseks ainult hotelli külastajatele, pakkudes suuremat privaatsust ja kvaliteeti. 500 meetri pikkune erarand heleda, naturaalse liivaga on mõeldud ainult hotelli külastajatele.

The Oberoi Beach Resort on ideaalne puhkusesihtkoht neile, kes hindavad kvaliteeti, privaatsust ja kõrget teenindustaset.

Eripakkumine vaid Estraveli klientidele:

  • Eksklusiivne poolpansioni allahindlus kõrghooajal – 55 USD inimese kohta ja 28 USD lapse kohta (4-12a). Alla 4-aastastele lastele on poolpansion tasuta.
  • Eksklusiivne poolpansioni allahindlus madalhooajal – 44 USD inimese kohta ja 22 USD lapse kohta (vanuses 4-12 aastat). Alla 4-aastastele on poolpansion tasuta.
  • Varajane sisse- ja väljaregistreerimine (sõltub saadavusest)
  • VIP-tervitus toas (pudel veini või šokolaad)
  • Täiendav üks 60-minutiline massaaž ühele inimesele broneeringu kohta

Broneerimine kuni 31. oktoobrini 2022.
Majutusperiood kuni 31. oktoobrini 2023.
Pakkumine kehtib majutudes 7 ööd või kauem.

Toatüübid ja omadused

Kõik toad ja sviidid on ookeanivaatega ning avarad. Nii toad, sviidid kui villad on täis loomulikku valgust. Stiilses ja kaasaegses interjööris viibides märkad materjalide kvaliteeti ja detaile sisekujunduses. Iga tuba on justkui oma isiklik paradiis. Kuigi pildid räägivad enda eest, toome välja toatüübid ja mõned erksamad omadused, mis neis viibides võib-olla esimesena silma jäävad.

Premier Rooms with Private Gardens (81 m2) – maast laeni aknad, mis avanevad lamamistoolidega terrassile ja privaatsele, haljastatud aiale.

Premier Rooms with Private Terrace (81 m2) – panoraamvaade ookeanile ja päikeseloojangule suurelt, privaatselt terrassilt.

Deluxe Suites with Private Garden (109 m2) – kahelt suurelt privaatselt terrassilt avaneb 270° vaade Araabia merele ja mangroovimetsale. Samuti on siin privaatne juurdepääs lopsakale haljastatud aeda.

Deluxe Suites with Private Terrace (109 m2) – siin on valikuline täiendav ühendatav tuba, kus saavad mugavalt koos viibida koos reisivad pered ja sõbrad.

Premier Suites with Private Terrace (169 m2) – see toatüüp asub kuurordi kõrgeimas punktis, imelised panoraamvaated ookeanile ja päikeseloojangule.

Kohinoor Suites with Private Terrace (346 m2) – valides selle toatüübi, on hinnas tasuta edasi-tagasi lennujaamatransport ja üks 60-minutiline paarimassaaž külastuse kohta.

Premium Two Bedroom Villas with Private Pool (262 m2) – privaatse juurdepääsuga dušid otse rannast, mis viivad privaatsetesse vannitubadesse.

Premium Three Bedroom Villas with Private Pool (339 m2) – naturaalse valgustusega elu- ja söögituba, mis asub villa südames, vaatega privaatsele aiale.

Vaba aeg

Spaa-alal on privaatsed raviruumid vabaõhudušiga ja privaatne hammam-saun. Veespordihuvilistele on siin palju tegevust: süstaga või SUP-lauaga sõitmine, wakeboarding, sõidud merel täispuhutavatel alustel jm – ja loomulikult ka bassein, mille ääres lõõgastuda või ujuda. Põnevust jagub nii täiskasvanutele kui lastele.

Toitlustus

Kuurordis on terve päev avatud (7 hommikul kuni 11 õhtul) peen rahvusvahelist kööki pakkuv restoran, mereandide erirestoran, basseiniäärne lounge, kaks baari ja raamatukogu lounge, kus saad raamatu kõrvale võtta kvaliteetset kohvi ja suupisteid. 90% hotellis pakutavast meretoidust on kohalikku päritolu. Baaride valikus on kvaliteetalkohol ja Kuuba sigarid.

Lisavõimalused

The Oberoi Beach Resort, Al Zorah sobib ideaalselt ka pulmade või teiste suuremate ja meeldejäävate ürituste korraldamiseks nii siseruumides kui ka vabas õhus kuni 200 külalisele.

 

Oberoi Beach Resort, Al Zorah on läbimõeldult kujundatud puhkepaigaks, kus külalised saavad end argielust täielikult välja lülitada. Kaasaegne arhitektuur, avarad ruumid ja looduslik palett harmoneeruvad panoraamvaadetega ookeanile ja pikale valgele liivarannale. Naudi kõrgema taseme majutust ja rahvusvahelist kööki, mis keskendub tervislikele ja maitsvatele kombinatsioonidele, isikupärastatud spaahooldusi, põnevaid veespordivõimalusi ja privaatset rannaäärt, kus saad soovi korral ka einestada. Kahel päeval nädalas on ostuhuvilistele transfeer Dubai Mall´i.

Hotelli personal paistab silma siira ja intuitiivse külalislahkusega, et pakkuda unustamatut puhkuseelamust.

 

Kommentaarid: