Juba viies Hello Kitty lennuk!

27.06.2012
Anu Vane

Võib-olla olete juba kuulnud Aasia taevasse ilmunud Hello Kitty lennukitest? Lennufirma EVA Air saatis just ühe sellise oma Taipei–Tokyo liinile. Hello Kitty Speed Puff Jet on EVA Airil juba viies Hello Kitty erilennuk! 

Kõik lennukid on kujundatud erinevalt ja kannavad välimusele vastavaid nimesid: Hello Kitty Loves Apples, Hello Kitty With Magic Stars, Hello Kitty Around the World ja Hello Kitty Happy Music. Viies, viimati lisandunud Hello Kitty Speed Puff Jet on Airbus 330-200, mis on kaunistatud värviliste piltidega taevas hõljuvatest pilvedest.

Hello Kitty teema jätkub lennuki sees, kus eridisaniga on nii peatugede katted, paberkotid, kõrvaklapid, mängukaardid, joogitopsid, hambaniit, noad-kahvlid ja muu vajalik. Isegi tualetis on spetsiaalne Helly Kitty vedelseep, tualetttarbed ja vetsupaber.

EVA Airways Corporation on Taiwani suuruselt teine lennufirma, mis lendab enam kui 40 sihtkohta Aasias, Austraalias, Euroopas ja Põhja-Ameerikas. Hello Kitty lennukitega on võimalik peale Taipei ja Tokyo lennata veel Hongkongi, Shanghaisse, Souli, Guami, Fukuokasse ja Sapporosse.

Hello Kitty Speed Puff Jet hakkab hommikupoolikul lendama Taipeist Tokyosse ja õhtupoolikul Taipeist Hongkongi.

Kommentaarid: