Kliendi tagasiside hiljutisest Tenerife reisist

04.02.2021
Estravel

Loe Estraveli kliendi Ketlin Bachmanni tagasisidet hiljutisest detsembrikuisest Tenerife reisist.

“Kõik sujus uskumatult hästi. Testid olid negatiivsed, printisin testide sertifikaadid ja deklaratsioonid välja ja võtsin kaasa.
Lapsele ei saanudki testi.me kaudu seda sertifikaati genereerida, sest lapsel pole mobiil-ID-d aga sertifikaadi printimiseks vajalik smart-ID või mobiil-ID. Seega lapsel võib olla vajalik see sertifikaat tellida kohe testi tehes. Meil oli lapse jaoks välja prinditud digiloost testi tulemus ja sellest ka piisas.

Testi tulemust küsiti ainult Tallinna lennujaamas check-ini tehes + täidetud deklaratsioone. Deklaratsioone küsiti Tenerifel koha peal lennukilt maha minnes. Ma arvasin, et seal hull järjekord, et kontrollitakse negatiivse testi sertifikaate ka aga läks üllatavalt kiiresti ja sujuvalt, nad said QR-koodi lugejaga kiirelt deklarite andmed reisijatelt kätte.

Kohale jõudes, 13. dets paiku oli kohapeal vähem rahvast, kui me harjunud oleme aga kui hakkasime ära tulema (23. dets), siis oli juba jalutades näha rohkem rahvast liikumas. Kohalik eestlasest apartemendi rentija (Tenerifesiesta) ütles, et 80% hotelle (13.12 paiku) on suletud ja Hispaania riik maksab neile selle eest kompensatsiooni ja neil on mõtet hotell kinni hoida.
Paljud suured hotellid olidki kinni. Lõppkokkuvõttes oli meie jaoks kõik ideaalne. Kui eelmisel aastal samas kohas oli basseini ääres ülerahvastatus, siis sel aastal alguses oli mõnusalt vähe rahvast aga 23. detsembriks oli ka basseiniäärne juba rohkem rahvast täis.

Lufthansa lennud on Tenerifele lendamiseks ajaliselt ja mugavuselt ideaalsed, tund aega lendude vahe mõlemal suunal Frankfurdis. Tallinnast minnes ja Frankfurdis lennult maha tulles, läks Tenerife lend kõrval väravast ja tagasi tulles vist oli 10 väravat eemal jätkulend.

Maskikohustus kehtis kõigile ja igal pool, lennul ka lennusaatjad juhivad tähelepanu inimestel, kellel mask kasvõi korraks eest, et paneks ette. Lennujaamades oli rahvast tunduvalt vähem kui tavaliselt, kogu lennureis ja lennujaamades viibimine jättis väga meeldiva mulje. Soovitan soojalt Lufthansaga Tenerifele reisimist. Hea meel on selle üle, et ei valinud Ryanairi lende läbi Londoni, kuna Inglismaa kaudu reisimisele pandi piirangud peale ja me oleksime Ryanairi lendu valides pidanud uued piletid ostma, kuna Londoni kaudu tagasi poleks saanud.

Kohapealsed piirangud mind absoluutselt ei häirinud, oligi ainult maskikohustus ja et restoranid pandi varem kinni (22:00). Maski kandsid kõik, osad lihtsalt õues jalutades lõua all ?. Promenaadil jalutades nägin mitu korda politseid sõitmas seal ja kontrollimas maskikandmist ning restoranide täituvuse jälgimist. Tehti märkuseid restoranidele, kus korraga oli liiga palju rahvast. Paljud poed olid suletud aga see ei olnud meie jaoks oluline asi.

Pelgasin, et saan Eestis koroonatesti tehes positiivse vastuse, kuigi mul sümptomeid ei ole. Kohapeal ei osanud midagi karta/oodata ja võin tagant järgi öelda, et on ideaalne aeg reisimiseks. See, et riiki sisenemisel küsitakse negatiivset testi, annab mulle ka turvalise tunde, et kohapeal kõik meetmed turistide turvaliseks kohalolemiseks tehtud, et see testi küsimine on reisijate huvides.”

Suur tänu põhjaliku tagasiside eest, Ketlin!

 

Vaata Tenerife reisipakkumisi siit.

 

Kommentaarid: