Kliendi tagasiside: muljeid Türgi reisist

19.05.2021
Estravel

Estraveli klient Aili Anton käis hiljuti Türgis ning jagab nüüd reisimuljeid.

Aili: “Reisi planeerimine sai alguse juba eelmise aasta lõpus, kui Teie reisikonsultant Kristi viskas õhku mõtte minna lastega kevadisel koolivaheajal Türki. Kuna sissemaks oli ainult 20 €, kaotada ei olnud midagi ning maailmas oli jätkuvalt palju ebaselgust, siis nii see reis broneeritud sai. Helesinise unistusena, et ehk kevadeks ikkagi midagi maailmas muutub ja reisimine on taas võimalik. Lisaks sissemaksele saime Kristilt olulise info, et kindlasti teha ka kindlustus, mis katab Covidiga seotud kulud. Õnneks ja samas ka kahjuks seda kindlustust ka tõesti vaja läks, kuna üks reisikaaslane haigestus ning kõik kulud kindlustus ka kattis.
Mis jäi eriliselt kogu sellest reisist meelde oli see, et vaatamata väga ebakindlale maailmakorrale on reisimine siiski võimalik kui kodutöö on hästi tehtud. Kristi jagas meile infot ja “korraldusi”, mis pabereid, dokumente ja muud reisimisega seonduvat meil vaja läheb. Testi tegemise aja korraldas Kristi, meil tuli ainult õigel ajal kohal olla ja test ära teha. Paberimajandus seoses kogu reisiga oli sujuvalt läinud Kristi õlule ja meie ülesanne oli olla ainult kohvritega õigel ajal õiges kohas.”

Hotellist

“Valitud hotell (Akka Antedon) ületas ootused ning peab tõdema, et hotell tegi omaltpoolt kõik, et turistid tunneksid ennast turvaliselt.
Omamoodi võluv oli olla hotellis, mille täituvus on minimaalne. Teenindajaid oli vist rohkem kui külalisi hotellis, mis omakorda lõi meie reisil kokku saanud seltskonnale toreda eelise! Kuna inimene on siiski sotsiaalne loom, siis hotelliteenindajate tähelepanu saime nautida täiel määral – puuviljavardad, kokteilid ja väikesed võileivad serveeriti meie toredale seltskonnale otse basseini äärde! Siit mõttetera: ole viisakas ja aupaklik personaliga ja nemad vastavad samaga.
Eriliselt paitas silma ja hinge ka hotelli toitlustuse uus lähenemine: ühelgi söögikorral ei saa ise enam toitu endale tõsta. Mis omakorda tähendas seda, et toitu ei kuhjata arutult taldrikule ning tõesti ka kõik, mis valitud, söödi ka ära. Väike aga oluline muutus toiduraiskamises!

Kas reisiks praegusel ajal veel? Estraveli korraldusega alati! Tänu Kristi korraldamisele oli reis meie jaoks tõesti minimaalse närvi- ja ajakuluga! Jah, ka praegu on võimalik reisida ja see on turvalisem kui keegi ette kujutada oskab. Soovin Teile palju kliente, uusi reise ja püsige positiivselt negatiivsed!”

Aitäh tagasiside eest, Aili!

Kui ka sina tahad reisile, siis vaata pakkumisi Estraveli pakettreiside otsingust.

 

Kommentaarid: