KLM-i ja Air France´i uudised

19.10.2021
Estravel

Lennufirma KLM korporatiivprogrammi BlueBiz liikmetele mõeldud uue CO2ZERO programmiga saab kompenseerida oma lennuga seotud CO2-heitmed (kõigi teie viimase 12 kuu jooksul Air France’i, KLM-i ja Delta Air Lines’i lennureiside puhul).

Info protsessi ja osalemissoovi kohta:

  • Logige sisse sellele veebilehele ja täitke vorm aadressil https://www.bluebiz.com/en/service-centre/co2zero-service/;
  • Teie viimase 12 kuu jooksul teenitud Blue Credits arvutatakse CO2 vähendamise summaks;
  • Kompenseeritav CO2 vähendamise summa põhineb kasutatud õhusõiduki tüübil, lennatud vahemaal ja konkreetse lennu ajaloolisel koormusteguril.

Neutraliseerides oma lennu süsinikujalajälje, annate oma panuse metsade taastamise projekti: Panamas asuvale algatusele nimega CO2OL.

Kuna Air France ja KLM on keskendunud jätkusuutlikkusele ja on juba 15 aastat järjest olnud Dow Jonesi jätkusuutlikkuse indeksis juhtpositsioonil, on see üks algatustest, mida lennufirmad toetavad rohelise planeedi säilitamiseks.

Kuidas KLMi korporatiivprogrammiga liituda?

Registreeringu aitab Estraveli lepingulisele ärikliendile ära teha kliendihalduse osakond. Selleks kirjuta ariklientuur@estravel.ee ning lisa kirja isiku andmed, kelle võime määrata lennufirma kontaktisikuks.

KLM ja Air France pakuvad kuni 31. märtsini 2022 lennupiletite tasuta tühistamist

Air France ja KLM pakuvad üht kõige paindlikumat lennupiletite ümberbroneerimis- ja tagastamisvõimalust turul. Praegu pakuvad Air France ja KLM kõigi oma piletite puhul täielikke tagasimakseid. Nii saate planeerida ja broneerida ette, olles kindel, et võite oma reisi vabalt muuta või isegi tühistada.
Oma reisi võib tühistada kuni üks päev enne väljumist või muuta oma reisiplaane tasuta. See kehtib kõigi olemasolevate Air France’i ja KLMi piletite kohta, mille reisikuupäev kuni 31. märtsini 2022 (kaasa arvatud).

 

Kommentaarid: