Kuidas saata sularaha "tuhapilve-hädalistele"

18.04.2010
Mari-Liis

Kui teil on hetkelise olukorra tõttu kuskil maailmas sugulasi/sõpru/tuttavaid, kes hakkavad juba rahahätta jääma, kuna kriisiolukorra lõppemiseks ei ole veel mingeid indikatsioone, siis sularaha saab saata Eestist järgmiselt (kui tavaline pangaülekanne ei aita):

Moneygram teenus Monexi valuutakontorite vahendusel http://www.monex-money.com/est/

Western Union Eesti Posti vahendusel http://www.post.ee/?id=1328

Kommentaarid:

  1. Allan

    Raha kiirülekanded FIXI vahendusel enam kui 10 000 maailma eri paika Krediidipank vahendab Eestis raha kiirülekannete teenust FIXI. FIXI teenust iseloomustavad: - on kasutamiseks eraisikutele - ülekandeid saab teha USA dollarites (USD) ja eurodes (EUR) - kõik rahaülekanded võetakse vastu ja makstakse välja sularahas - minimaalne ülekantav summa on 20 USD või 20 EUR - maksimaalne ülekantav summa on kuni 5000 USD või 5000 EUR (sõltuvalt riigist - soodne teenustasu (2-4% ülekantavast summast) - teenustasu maksab raha saatja, raha saajale on teenus tasuta. Rohkem infot: http://www.krediidipank.ee/era/arveldus/fixi/index.html Vaata ka FIXI kodulehekülge: http://www.fixi.lv/en/

  2. klaabu

    Western Unioniga sularaha saatmine kujuneb õige kulukaks, seda võin teile lubada. Tegelikult pole mingit põhjust isegi Egiptusesse sularaha saata. Pangaülekanne ning sealt saavad hädalised raha ATM-st (pangaautomaadist) kenasti kätte. Ega need sularaha ülekanded kiiremini ei liigu kui eesti pankade kiirülekanded :) Milleks nuumata vaheltkasuvõtjaid :)