Maailma kõige kallimate hotellide edetabel 2017

27.07.2017

Üks suurimaid luksushotelle koondavaid veebiportaale Luxury Hotels viis läbi uuringu, mille tulemusena selgusid maailma kõige kallimad hotellid. Uuringus võrreldi luksushotellide, butiikhotellide ja luksuskuurortide kahekohaliste tubade hindu üle kogu maailma. Arvesse võeti eksklusiivsete hotellide soodsaim võimalik toa hind käesoleval suvel. Uuringu tulemused näitasid, et kõige kallim hotell on Seišellidel asuv North Island Lodge, kus kahekohaline tuba maksab sel suvel veidi alla 6000 euro öö kohta.

“Maailma kõige luksuslikumad hotellid asuvad enamasti paikades, mis on tuntud eksklusiivsete turismisihtkohtadena. Näiteks Seišellide saarestik on üks abiellujate ja mesinädalate veetjate lemmiksihtkohti, kus käivad luksuslikku puhkust veetmas ka paljud Eesti reisijad. Mitmed luksushotellide esikümnesse kuuluvad hotellid asuvad ka Botswana Vabariigis Lõuna-Aafrikas,” kommenteeris Estraveli turundusdirektor Airi Ilisson-Cruz.

Luksushotellide TOP 10 (odavaima võimaliku kahekohalise toa 1 öö hinnad 2017. a suvel):

1. North Island Lodge, Seišellid: 5982 €
2. Laucala Island Resort, Taveuni saar, Fidži: 4874 €
3. Khwai River Lodge, Okavango Delta, Botswana: 4028 €
4. Savute Elephant Camp, Chobe, Botswana: 4028 €
5. Eagle Island Camp, Okavango Delta, Botswana: 4028 €
6. The Brando, Tetiaroa saar Windwardi saarestikus, Prantsuse Polüneesia: 3375 €
7. Fregate Island, Seišellid: 3110 €
8. Clayoquot Wilderness Resort, Vancouveri saar, Canada: 2862 €
9. The Ranch at Rock Creek, Montana, USA: 2668 €
10. Le Dune, Forte Village Resort, Sardiinia saar, Itaalia: 2438 €

“Kuna Estravel on Balti riikide suurim hotelliagentuur, on meil loomulikult müügis hotelle igale maitsele, alates kahest tärnist kuni kuue tärnini. Edetabelis välja toodud luksushotelle ostetakse Eestis väga vähe, tean ainult kahte juhtumit viimase kahe aasta jooksul. Samas on rõõmustav trend see, et eestlased on hakanud kõige odavamate hotellide asemel küsima pigem häid hotelle. See näitab mitte ainult ostujõu, vaid esmajärjekorras teadlikkuse kasvu, sest sageli võib väike hinnavahe puhkuse kvaliteeti oluliselt tõsta. Paljud reisijad on saanud internetist broneerides negatiivse kogemuse ja pöörduvad tagasi professionaalide poole, kes pakuvad turvatunnet ja kogemust, ilma et klient selle eest lisaks maksma peaks,” lisas Ilisson-Cruz.

Estravel on Eesti suurim reisiagentuur, hotelliagentuur ja reisibüroo, mis saab järgmisel aastal 30-aastaseks. Ettevõttel on 15 bürood kuues riigis (Eesti, Läti, Leedu, Soome, Austraalia, USA), kus töötab kokku üle 200 inimese. Estraveli kontserni müügikäive 2016. aastal oli ligi 76 miljonit eurot. Ettevõte põhineb 100% Eesti kapitalil.

Lisainfo:
Janika Ritson
Estraveli pressiesindaja
tel +372 5666 1528
janika.ritson@estravel.ee