Malle Pottsepp ja Riina Rauts Estravelist käisid Barcelona turismimessil Eestit esindamas

29.11.2019

Malle Pottsepp ja Riina Rauts Estravelist käisid rahvusvahelisel Barcelona turismimessil IBTM Eestit esindamas ja üle maailma uusi kontakte sõlmimas.

Tegemist on iga-aastase seminari- ja äriturismi professionaalidele mõeldud messiga, mille peamine eesmärk on inspireerida valdkonna professionaale looma oma klientidele erakordseid elamusi.
Mess toob kolme päeva jooksul kokku ühise valdkonna inimesed, kes saavad näost-näkku väärtuslikke ideid ja kontakte jagada. Kohal on üle 15 000 inimese üle 141 riigist üle maailma.

Baltikumi piirkonna toote- ja müügijuht Riina Rauts Estravelist esindas Eesti ühisstendi. Estraveli Balti tootesuuna direktor Malle Pottsepp kohtus messi kolmel päeval erinevate riikide seminari- ja preemiareiside teenust pakkuvate firmadega üle maailma ning kogus uusi ja põnevaid ideid seminaride ja preemiareisde korraldamiseks “Rootsist Aafrikani”. Malle sõnul on Estravel nüüd veelgi paremini kursis pakutavaga ja valmis seda oma klientidega jagama.

Järgmise seminari või põneva meeskonnaürituse korraldamise puhul võtke Estraveliga julgelt ühendust ja aitame hea meelega!
Loe lähemalt: www.estravel.ee/ariklient/konverentsiteenused