Mis on saanud meie Suurtest Seišelli pulmadest?

25.04.2011
Helena Parmask

Soe meretuul sasib õrnalt juukseid, lained silitavad vaikselt valget rannaliiva, troopilised lilled lõhnavad magusalt… ja selle kõige keskel vahetate teie tõotusi igavesest armastusest…

Kes ei mäletaks möödunud sügisel aset leidnud Estraveli suurejoonelist muinasjutupulmade kampaaniat, mille auhinnaks oli reis ja abielutseremoonia Seišelli saarte eksootikas!

Finaali jõudsid 6 imearmsat paari, kelle õnne poolt sai hääletada nii Estraveli veebis kui Facebook’i lehel ning 18. oktoobril kuulutasime hääletuse tulemusena võitjateks Ave ja Tarmo. Kuidas tuvikestel nüüd läheb?

Mul on hea meel teada anda, et Ave ja Tarmo Kõige Tähtsam Reis jõuab iga päevaga aina lähemale!

Just praegu käib usin dokumentide ettevalmistamine, et abielu kõikjal ikka legaalne oleks. Ühel kenal hommikul lendavad nad alustuseks Tallinnast Londonisse ning sealt edasi lennufirmaga  Air Seychelles Seišellide peasaarele Mahe. Siis tuleb teha veel üks tilluke suts ning Ave ja Tarmo jõuavad üliromantilisele Praslini saarele!

Praslin asub Mahelt 15-minutilise lennu kaugusel. Oma mõnusa ja rahuliku elutempoga on see puhkajate paradiis. Patuselt luksuslik puhkus Praslini saare randadel ei pea ilmtingimata olema pulmareis – maailma valgeima liivaga rannad, siniseim meri ja kaunimad palmid ootavad romantikajanuseid igal ajal.

Siin on kristallselge veega rannad, kus snorgeldajatele ja sukeldujatele jätkub üle 800 kalaliigi. Loodus on lopsakas nagu Eedeni aed ning puude otsas sädistavad värvikate lindude hordid. Kohalikud on ääretult külalislahked ja sõbralikud, eksootiline kreooli köök pakub isegi gurmaanidele unustamatuid maitseelamusi.

Ave ja Tarmo peatuvad Praslinil mõnusas Paradise Sun hotellis, kus igal õhtul ootab neid ees romantiline õhtusöök. Pärast kosutavat puhkust kohtuvad nad hotellis oma kohaliku pulmakorraldajaga ning koos pannakse paika tegevuskava laulatuse ettevalmistuseks.

Piduliku pulmatseremoonia kirjelduse jätame enda teada ning jääme ootama vastabiellunute elamusi, kui nad reisilt tagasi jõuavad. Estravel on spetsiaalselt tellinud kohale pulmafotograafi, kes erilised hetked jäädvustaks, et meie, kojujääjad, vähemalt piltide põhjal saaksime pulmadele kaasa elada! :)

Kuid see pole veel kõik! Loomulikult tuleb noorpaar korrektselt ka pulmareisile saata. Selleks oleme valinud 4-päevase kruiisi Seišelli saarestikus laevafirmaga Silhouette Cruises, kus Ave ja Tarmo käsutuses saab olema luksuslik kajut ning kõik nende soovid täidetakse enne, kui nad neid soovinud on.

Enne tagasilendu saavad noored veeta 1 päeva Mahe saarel, kus neid ootab hotell Allamanda ookeanivaatega tuba. Seejärel sõidutab Air Seychelles rändurid tagasi Londonisse ja sealt pole kodu enam kaugel.

Pole just paha auhinnareis, või mis? Ave ja Tarmo elamustest ja abiellumisest välismaal kirjutame jälle siis, kui noored unelmate reisilt tagasi!

Kommentaarid: