Muinasjutupulma mängijad Airi ja Kristo: meie muinasjutt

20.09.2010
Helena Parmask

“On kevad, vihma sajab. Inimtühjal tänaval jalutavad kaks sõbrannat. Neist sõidavad mööda kaks noormeest. Tundes ära ühe piiga, peatavad nad auto ja kutsuvad tüdrukud enda juurde teed jooma. Neiu neid ei tundnud, kuid sooja teed oleks tahtnud küll. Kuna sõbrannale olid poisid tuttavad, otsustati kutse vastu võtta.

Neiu ja noormees vahetavad põgusalt pilke, naeratusi. Neiu punastab, või õhetavad põsed kuumast teest? Kuulates vaikides hurmavat noormeest, ei julge neiu midagi loota. Sest muinasjutud, kus Tuhkatriinu endale võluva printsi leiab, on kirjas vaid raamatutes. Aga unistamist ei keela ju keegi. Neiule ootamatult, küsib noormees siiski temalt telefoninumbrit.

Algab imeline armastust täis aeg. Nagu kevadki tärkab tasapisi- hakkab kasvama muru, puudele ilmuvad esimesed pungad. Neiu ja noormees õpivad tasapisi üksteist tundma- kerged puudutused, taaskord punastus, tundidepikkused vestlused.

Saabub suvi ja kõik lööb õitsele, ka noorte meeldimisest ja armumisest on saanud suur ja tugev tunne- ARMASTUS. Lilled lõhnavad tugevamalt ja päike soojendab rohkem kui ei kunagi varem! Kas tõesti, kas tõesti ongi tema minu prints? Kas muinasjutud on siis päriselt ka olemas? Neid küsimusi küsis neiu endalt pidevalt. Noored on õnnelikumad kui ei kunagi varem.

Kiirelt on möödunud kolm imeilusat suvekuud ja ennast hakkab näitama Sügis. Ka armunud peavad naasma reaalsusesse. Neiu ülikooli ja noormees….! Unistuste prints peab sõitma kaugele maale tööle! Nagu sügis on vihmane, on ka armunute hüvastijätt täis pisaraid ja kurbust. Kuid siiski täis lubadusi ja armastust.

Möödub neli pikka kuud. Noormees ja neiu on teineteisele kirjutanud kümneid kirju armastusest ja igatsusest. Veetnud telefonitoru otsas mitmeid tunde, ikka selleks, et öelda kui väga üksteist armastatakse ja kui palju teineteisest hoolitakse.

Lõpuks saabub päev, mil noormees saabub pikalt reisilt. Neiu ootab teda väriseva südamega. Kas meie muinasjutt võib lõpuks jätkuda, küsib ta endalt. Taaskohtumine on kirglik, tugevate kallistuste ja rohkete suudlustega.

Edasi käivad oma eluteed neiu ja noormees käsikäes. Neiu on leidnud oma unistuste printsi ja nooremees oma kauaigatsetud printsessi. Juba maagilised 7 aastat on kestnud nende muinasjutt. Koos osteti ilus, väike, hubane kodu. Nende armastus on kandnud vilja kahe imeilusa poja näol. Neiu ja noormees mõtlevad tihti, kas see ongi muinasjutt, millest raamatus kirjutatakse.

Kuid siiski … ! Täiuslikust muinasjutust on puudu üks imeilus pulm paradiisis, mis kinnitaks Printsi ja Printsessi liidu igaveseks. Just sellel maagilisel seitsmendal armuaastal võiks toimuda üks muinasjutupulm imeilusatel Seišellidel. Ainult nemad kahekesi paljajalu valgel liivarannal andmas teineteisele igavese truuduse ja armastuse vannet…”

Estravel paneb iga päev blogisse välja mõned toredad näited meile saadetud kirjade seast, et ka teised saaksid kaasa elada romantilistele juhtumistele ja suurele armastusele. Paaride tutvustamine Estraveli blogis ei ole kuidagi seotud osaliste valikutega mängu finaali.

Kommentaarid:

  1. Brigtta

    Kõige parem armastuslugu mida olen lugenud :)

  2. An

    armastuse täis lugu, hästi kirjutatud! + punkti:)

  3. Kadri

    Ahhh kui ilus lugu! Minu lemmik paar!:-)

  4. Kats

    Väga ilusasti kirjutatud :) Sellise kirjutise järgi arvan et väga romantika lembene paar! Parim kirjutis praegusel hetkel!Edu Seisellidel ja muidu ka !!!!