Muinasjutupulma mängijad Anneli ja Rivo: unistus paradiisisaarel jalgupidi merevees truudust vanduda

17.09.2010
Helena Parmask

“Meie lugu sai alguse algkoolis, mil mudilastena käisime samas klassis ning kaklesime selle pärast, kes saab kooli taga asuvast künkast kelguga alla lasta. Peagi vahetasime kooli ning meie teed läksid lahku. Tutvusime taas klassikokkutulekul 10 aastat hiljem ning alates esimesest kohtingust, 2006. aasta sõbrapäeval, oleme olnud lahutamatud ning leidnud teineteises hingesugulase.

Tänaseks on meie kooselu kestnud pea viis aastat ning kihlusime sel suvel, kui Rivo korraldas üllatusväljasõidu Sagadi ja Vihula mõisa. Sealsamas Vihula mõisa lehtlas laskus ta ühele põlvele ja tegi mulle abieluettepaneku. Korraliku naisena lasin tal oma vastust ikka veidi ka oodata, kuigi tegelikult ootas see „jah” sõna teda juba kaks aasta. :)

Oleme unistanud pulmadest juba viimased 2 aastat ning mitmeid kordi pikalt arutanud võimalust abielluda kuskil troopilisel saarel. Seišellide saareriik on paradiis, mida oleme harjunud nägema vaid filmides – helesinised atollid, eksootika, kordumatud päikeseloojangud. See on koht, mis on loodud armastajatele. Koht, justkui loodud meile kahele.

Hiljuti kuulsime ühest paarist, kes käisid grupireisil Uus-Meremaal ja otsustasid sealsamas rannaliival abielluda. Ja meie esimene mõte oli „kui ka vaid meie saaksime kuskil paradiisisaarel koidukumas, jalgupidi merevees üksteisele igavest truudust vanduda”. See mõte on meiega jäänud kui kauge unistus pulmadest ning pulmareisist, mis kahe noore töötava ning oma kodu rajava inimese jaoks peab praegu rahaliste takistuste tõttu jääma kättesaamatuks.

Unistame erakordsetest pulmadest, pikast ja õnnelikust abielust, lastest, oma majast ja kõigest muust sellega seonduvast ning loodame, et saame Estraveli kaudu oma pulmaunistused täide viia.”

Estravel paneb iga päev blogisse välja mõned toredad näited meile saadetud kirjade seast, et ka teised saaksid kaasa elada romantilistele juhtumistele ja suurele armastusele. Paaride tutvustamine Estraveli blogis ei ole kuidagi seotud osaliste valikutega mängu finaali.

Kommentaarid: