Muinasjutupulma mängijad Kerli ja Mati: üllatus suve viimasel purjeretkel

20.09.2010
Helena Parmask

“Kui me Matiga tuttavaks saime, olid tal roosad juuksed – see mind tema juures alguses võluski. Nüüd on sellest üle 3 aasta möödas. Juuste värv küll muutunud, aga ise oleme endiselt rõõmsad ja roosad. :)

Oleme arutanud, et teineteise jaoks oleme need õiged ja kooselu jätkuks registreeriks meid ametlikult. Kuni, mulle täiesti ootamatult, Mati selle suve lõpus, suve viimasel purjeretkel, järsku põlvili laskus, minu kätt palus ja mulle sõrmuse kinkis! Seda ei osanud ma küll oodata, sest jutt võis ju sellest olla, kuid et asi kohe nii ametlIku käigu sai, see oli väga meeldiv üllatus.

Sõrmus sõrmes, tuli hakata mõtlema ka pulmade peale. Meie ühine otsus oli, et kui, siis midagi väikest ja ainult meie kahekesi, sest hindame teineteise seltskonda ja privaatsust sellisel tähtsal hetkel. Seega olekski kõige õigem eralduda eksootilisse paika, kus pole kohustust suurt peoseltskonda kamandada.

Ja just nüüd tulete teie välja ideega Muinasjutupulmadest eksootilistel Seišelli saartel ainult meile kahele! Ideaalne, mis saaks veel parem olla! Abielluda ja veeta mesinädalad kõige kallima inimesega maalilistel Seišellidel oleks rohkem kui tõeline muinasjutt!

Ja miks meie? – Sest me oleme lihtsalt nii armsad. :)”

Estravel paneb iga päev blogisse välja mõned toredad näited meile saadetud kirjade seast, et ka teised saaksid kaasa elada romantilistele juhtumistele ja suurele armastusele. Paaride tutvustamine Estraveli blogis ei ole kuidagi seotud osaliste valikutega mängu finaali.

Kommentaarid:

  1. Melly

    Minu silmis kõige omapärasem paar :)