Nordica uued sihtkohad

20.10.2017
estravel

Alates järgmisest suvest hakkab Nordica lendama Constantasse ja Ohridisse.

Lennud Contantasse toimuvad 16. juunist 29. septembrini. Esialgu toimuvad lennud laupäeviti, 27. juunist lisandub kolmapäevane lend. Lend sihtkohta kestab 2h 30min.

Constanța on üks riigi vanimaid linnu ja Rumeenia suurim sadamalinn, mis on asutatud 600. aasta paiku. 280 000 elaniku ja rikkaliku ajalooga Constanța asub Musta mere ääres subtroopilises kliimas. Rumeenia rannajoonel on üle 15 puhkusekuurordi ning imeilusad liivarannad ja muud huviväärsused. Puhkajatel on selles piirkonnas viibides hea võimalus külastada ka lähedalasuvat maalilist Doonau deltat.

Lennud Ohridisse toimuvad toimuvad üks kord nädalas. Lend kestab 3 tundi.

Makedoonia populaarseim kuurortlinn Ohrid asub samanimelise järve kaldal ning pakub puhkajatele imekauneid loodusvaateid. Ilus ja romantiline Ohrid on üks vanimaid linnu Euroopas ning kuulub UNESCO maailmapärandi nimekirja. Arhitektuuriliselt on linn väga rikas, kõnekas on juba fakt, et seal asub sama palju kirikuid, kui aastas päevi. Ohridi asukoht on puhkajatele mugav, vaid 70 km kaugusel asub ajalooline Kreeka, ning vähem kui tunniajase autosõidu kaugusel asub Albaania oma imeilusa ja seni veel avastamata Aadria mere rannikuga.

 

Kommentaarid: