Nordicaga tutvumine Tallinna Lennujaamas

10.05.2016
Eliine Rannajõe

21. aprilli lõuna ajal said Estraveli ärikliendid võimaluse tutvuda Tallinna lennujaama VIP tsooniga ning tutvuda meie uue rahvusliku lennufirma Nordicaga.

Nordica esindajad Erik Sakkov ja Kait Karu tutvustasid lähemalt Eesti rahvuslikku lennufirmat ning selle ärikliendi programmi. Erik jättis kõigile väga sümpaatse mulje, kui jutustas talle omasel kaasahaaraval, humoorikal, samas ka veidi melanhoolsel toonil lennufirma esimese poolaasta töövõitudest, tagasilöökidest, väljakutsetest ja tulevikuplaanidest. Kõlama jäi aga vahva visioon: „Eesmärk on igal juhul üles ehitada maailma kõige ägedam lennufirma!“ Peale Nordica põhjalikku ülevaadet ärikliendi programmist mõistsid osalejad, et programmiga liitumine on väga mõistlik, kuna annab see ju soodustusi, mis on kõikidele, kes on huvitatud kulude optimeerimisest, igati meeltmööda.

Kui informatiivne ning ametlik osa oli läbi, suundusime lennujaama hoonest välja lennukisse! Uhke värk! Saime oma silmaga näha, käega katsuda ja sees istuda Nordica uusimas, ilusates värvides lennumasinas CRJ900. Lennukipardal tervitas ja andis toreda ülevaate taevastest uudistest kapten Mihkel Vaigla. Rahvuslikul lennufirmal oli meie klientidele ka vägev üllatus. Istmete taskutesse oli peidetud lennupiletid kahele. Nimelt loosis Nordica välja kaks lennupiletit ükskõik millisesse suvisesse sihtkohta. Õnnelik võitja lubas pileteid kasutada Viini sõiduks!

kliendiüritus

Osalejad jäid kogu sündmusega väga rahule ning mitmed avaldasid soovi Nordica korporatiivprogrammiga liitumiseks. Tänaseks on väga paljud kliendid äriprogrammiga liitunud ja juba kasutavad reaalselt Nordica poolt pakutavaid soodustusi. Kui ka Sina soovid oma ettevõttele paremaid hinnatingimusi, siis kirjuta meile ning aitame liituda!

Mõned nopped osalejate tagasisidest:

*Tänud veelkord tänase huvitava Nordica ürituse eest! Loodame väga, et Nordica saab oma entusiasmi ja tarkusega hakkama maailma parima lennufirma loomisel.
*Tänan tõesti suurepärase esitluse ja ürituse eest. Väga asjalik koostöö, ülevaade ja organiseeritus. Jään kindlasti uusi kohtumisi ootama.
*Tänan teid kutsumast ja korraldamast!
*Tänud kutsumast! Kui see esialgu mingeid kohustusi ei sea, siis tahaks küll koostöölepingut.
*Suur aitäh väga hästi korraldatud ürituse eest!
*Aitäh selle üritusele kutsumast. Oli tore.
*Aitäh hoopis Teile toreda ürituse eest :) ! Jah meie soovime lepingut.
*Suured tänud meeleoluka ürituse eest!
*Tänan kutsumast, oli tõesti tore üritus.

Rõõmsate järgmiste kohtumisteni!
Ärikliendihalduse naiskond

Kommentaarid: