Nüüd saad reisi eest maksta Estraveli boonuspunktidega

20.03.2023
Estravel

Tulles vastu paljude klientide soovidele on meil hea meel teatada, et alates 15. märtsist 2023 on kõikidel Estraveli Kuldkaardi ja Platinum Club kaardi omanikel võimalik tellitud reisiteenuste eest maksta ka Estraveli boonuspunktidega.

Estraveli boonuspunktidega on võimalik maksta kõikide reisiteenuste eest, mis on ostetud Estraveli reisikonsultandi kaudu – olgu selleks kas lennupiletid, hotellimajutus, pakettreis, kruiis, reisikindlustus, autorent või mõni muu reisiteenus. Seejuures saab boonuspunkte kasutada maksevahendina ka osaliselt ning ülejäänud summa tasuda mõne teise maksevahendiga (krediitkaart, pangaülekanne, Estraveli kinkekaart).

Estraveli ja Reisikaubad.ee tellimusele kulutatud 1 € lisab Sinu punktikontole automaatselt 1 punkti. Näiteks 3000-eurose perereisi ost lisab Sinu kontole 3000 punkti, mida saad tulevikus kasutada näiteks lennupiletite ostult 10 € soodustuse saamiseks.

Estraveli 35. sünnipäeva puhul teenid topelt boonuspunkte

Estraveli 35. juubeliaasta puhul teenid kuni 31.08.2023 iga Estraveli (sh Reisikaubad.ee) ostuga 2 korda rohkem boonuspunkte. Kui läheme tagasi eelmise näite juurde, siis kuni 31. augustini lisab 3000-eurose perereisi ost Sinu kontole 6000 punkti. Loe tingimustest ja erandidest lähemalt siit.

Endiselt on Estraveli boonuspunkte võimalik vahetada ka Finnairi punktide vastu suhtega 1:1. Tegemist on ainulaadse võimalusega Eestis ja Soomes. Samuti saab Estraveli boonuspunktidega maksta Reisikaubad.ee e-poes, et soetada omale uus reisikohver, seljakott või miks mitte ka Estraveli kinkekaart, mille digitaalne versioon saabub Sinu e-postkasti koheselt pärast ostu.

Viimase aja suurim kliendiprogrammi uuendus

Viimaste aastate suurima kliendiprogrammi uuendusega saavad Estraveli kliendid veelgi laiemat kasu ja lisamotivatsiooni boonuspunktide kogumiseks. Estraveli püsikliendiks olemine annab võimaluse säästa järgmiselt reisiteenuse ostult.

Kui sa ei ole veel Estraveli klient või sul ei ole Estraveli Kuldkaarti, siis saad selle endale tasuta, kiirelt ja mugavalt teha mTasku rakenduses. Otsi mTasku äpist üles Estravel ja alusta boonuspunktide kogumist!

Küsimuste korral võta ühendust Kuldkaardi osakonnaga

E-posti aadress: kuldkaart@estravel.ee,  telefon: 626 6350.

 

Kommentaarid: