Nüüdsest saab Finnairiga lennata Tel Avivi

10.06.2013

Finnair avas 7. juunil lennuliini Iisraeli suuruselt teise linna Tel Avivi. Lisaks alustasid Finnairi suvehooaja liinilennud ka Palma de Mallorcasse ja Türgi kuurorti Antalyasse ning 15. juunil algavad otselennud Vietnami pealinna Hanoisse.

finnair_1Tel Avivi lennud toimuvad kaks korda nädalas, esmaspäeviti ja reedeti, tagasilennud teisipäeviti ja laupäeviti. Lennuaeg algusega Tallinnast on 7 tundi ja 5 minutit. Ühendused on olemas ka algusega Tartust. Finnair on planeerinud ajagraafikud nii, et lähiriikide reisijatel nii Baltikumist kui Peterburist oleksid võimalikult head ümberistumise ja edasilendude võimalused Finnairi sihtkohtadesse.

Tel Aviv on Iisraeli suuruselt teine, aga kiiresti arenev linn. Tel Avivil on 10 kilomeetri pikkune liivarandadega Vahemere rannajoon. Tel Avivis on vahemereline kliima kuumade suvede ning märgade talvedega. Aastas on üle 300 päikeselise päeva. Tel Aviv on tuntud oma rikkaliku ööelu ja noorusliku õhkkonna poolest. Ben Gurioni lennujaam asub 15 kilomeetri kaugusel Tel Avivi keskusest, linna saab rongidega, mis väljuvad iga 20 minuti tagant ning sõit kestab 12 minutit.

Lisaks eelpool nimetatule suurenevad suveperioodil lendude arvud Dubrovnikusse, Ljubljanasse ning Krakowisse, nendesse sihtkohtadesse saab lennata neljal korral nädalas.

Tellimine ja vabade kohtade päring
Lähema info saamiseks ja piletite broneerimiseks võta ühendust telefonil 6 266 266, Skype’is estravel.ee või kirjuta meile estravel@estravel.ee.