Osale raftinguvõistlusel Lapimaal!

28.04.2011
Helena Parmask

Seiklusreisid on kuum teema. Seetõttu kasutan võimalust ja kirjutan Soomes Lapimaal toimuvast raftinguvõistlusest. Kui välismaal maratonidest osa võtmine muutub üha popimaks, siis miks ei võiks keegi “hull” tahta osa võtta kärestikulisel jõel paadiga sõitmise võistlusest? :)

Lapimaal asuv Tornionjoki jõgi on Euroopa suurima langusega jõgi, sealsed Kukkolankoski kärestikud on iga raftingufänni unistus. Ning just seal toimub 1.-2.07.2011 Midnight Sun Rafting Eurocup 2011 võistlus.

Võistlus toimub kahes kohas:  Raudanjoki jõel Vikaköngäse kärestikel  Rovaniemis ja Tornio jõel Kukkolankoski kärestikel Tornios. Täpsed asukohad ja marsruudid leiad siit.

Oma võistkonna saab kirja panda kuni 20.06.2011 ning osalustasu on 250 €. Selles hinnas sisaldub transport võistluse käigus ning paadi rent. Sobilik riietus, päästevest, kiiver ja köis peavad igal võistlejal endal olemas olema, soovi korral on neid võimalik rentida. Vette kukkumise korral ootab teid ikkagi 15-kraadine karastav suplus.

Ürituse korraldajaks on Rovaniemi Santasport Institute. Kui kellelgi võistlusel osalemise kohta suurem huvi tekkis, palume ühendust võtta daamiga nimega Pirkko Pulkkanen: pirkko.pulkkanen@santasport.fi, tel +358 207 984 267.

Loe läheamlt: www.raftingfinland.fi

Võtjatele on välja pandud rahalised auhinnad! :)

Kommentaarid: